Luni - Vineri 9:00 - 18:00

EKWB Rack CPU EK-Pro WB sTR - Nichel + Acetal

Cod:

3831109844076


Cod intern: #2164011

  • Distribuie pe:
751,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Rack CPU EK-Pro WB sTR - Nichel + Acetal de la EKWB

Detalii

Rack-ul EK-Pro CPU WB sTR - Nickel + Acetal este un bloc de apă dedicat pentru server, cu compatibilitate cu șasiu 1U, care este adaptat pentru procesoarele AMD® EPYC™ și AMD® Ryzen™ Threadripper™. Compatibilitatea cu rack-ul 1U se realizează prin utilizarea a două porturi laterale cu filet G1/4” care permit o amprentă verticală mai mică. 

Rack-ul EK-Pro CPU WB sTR - Nichel + Acetal soclu pentru filet bloc de apă pentru procesor

Pe lângă compatibilitatea 1U, scopul principal în proiectarea noului Rack EK-Pro CPU WB sTR - bloc de apă Nickel + Acetal a fost să acopere întregul IHS al procesoarelor HEDT AMD® EPYC™ și AMD® Ryzen Threadripper și să îmbunătățească performanța de răcire. O structură densă cu micro-fină care numără 91 de caneluri largi acoperă complet matrițele CPU care sunt situate sub IHS, astfel încât acestea să fie răcite mai eficient.

Rack-ul EK-Pro CPU WB sTR - Nichel + Acetal soclu pentru filet bloc de apă pentru procesor

Blatul este fabricat din POM Acetal durabil prelucrat CNC. Fiecare bloc de apă EK-Pro CPU WB sTR Rack vine cu o bază de cupru prelucrată cu precizie (uneori denumită „placă rece”) care este fabricată din cel mai pur cupru disponibil pe piață și este tratată cu galvanizare cu nichel.

Rack EK-Pro CPU WB sTR - Nichel + Acetal vine cu un mecanism de montare pre-asamblat pentru prevenirea erorilor, care este instalat direct pe orificiile de montare SocketTR4. Rezultatul este o instalare perfectă care are ca rezultat o performanță optimă de fiecare dată. Aceasta înseamnă, de asemenea, că blocul de apă este compatibil cu plăcile de bază Socket SP3 de tip server AMD. Cu o astfel de soluție de montare, utilizatorul nu trebuie să scoată placa de bază din carcasă și astfel are o procedură de instalare fără probleme a noului procesor.

Rack-ul EK-Pro CPU WB sTR - Nichel + Acetal soclu pentru filet bloc de apă pentru procesor

Se recomandă utilizatorilor să urmeze manualul de instalare a blocului de apă EK-Pro CPU WB sTR Rack - Nichel + Acetal pentru metoda sugerată de aplicare a grăsimii termice pentru cele mai bune rezultate așteptate.

 

Compatibilitate soclu CPU:
- AMD Socket sTRX4
- AMD Socket TR4 (Socket SP3r2)
- AMD Socket SP3

 Priză sTR Compatibilă cu mufa Threadripper 

Specificatii tehnice


  • General
    • Tip
    • Altele
      Opțiune Material / Design / Culoare Nichel Acetal

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.