Luni - Vineri 9:00 - 18:00

EKWB Quantum Lumen 7˝LCD – Argintiu

Cod:

3831109893890


Cod intern: #2164015

  • Distribuie pe:
841,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Quantum Lumen 7˝LCD – Argintiu de la EKWB

Detalii

EK-Quantum Lumen 7" LCD - Silver este un ecran IPS de 7 inchi din seria Quantum, care este un plus elegant și funcțional pentru orice configurație de răcire cu lichid. Ecranul este recunoscut ca un desktop suplimentar de sistemul de operare, oferind o modalitate la îndemână de a afișa orice conținutul dorit sau monitorizarea parametrilor vitali ai computerului, cum ar fi temperatura componentelor și lichidului de răcire, turația ventilatorului, frecvența de bază și multe altele. Este montat pe o distanță standard de 120 mm între ventilatoare în carcasa PC-ului sau este folosit ca afișaj extern.

Monitor IPS extern de la linia EK Quantum

Acest monitor folosește un ecran IPS de înaltă calitate conceput pentru a fi montat în interiorul carcasei PC-ului sau pentru a fi folosit ca monitor extern pentru temperatură, încărcare hardware și alte informații sau estetică pură. Are o rezoluție SVGA largă de 1024 x 600 pixeli. Diagonala sa este de 7 inci lungime, cu tipul de panou IPS pentru unghiuri de vizualizare superioare și culori vii. Se conectează la computer prin cablul HDMI 2.0 care este inclus în pachet și un port intern USB 2.0 de tip A pentru utilizare în carcasă. Un alt cablu USB Type-C este inclus și pentru utilizarea Lumen ca afișaj extern.

Monitor IPS extern de la linia EK Quantum

Grove și crestături sunt plasate strategic pe partea din spate a ecranului pentru a ascunde cablurile și pentru a ușura gestionarea cablurilor, creând astfel aspectul și senzația elegantă. Cadrul Lumen este prelucrat CNC dintr-o singură bucată mare de aluminiu de 20 mm grosime, care are 195 mm lungime și 115 mm lățime.

Monitor IPS extern de la linia EK Quantum

Cadrul robust din aluminiu argintiu anodizat oferă trei poziții de montare cu distanța dintre găuri aliniate cu ventilatoare de 120 mm. Acest lucru permite mutarea ecranului în sus și în jos sau centrat, în funcție de preferințele dvs., asigurând în același timp un grad ridicat de compatibilitate cu majoritatea carcaselor moderne. Acest monitor de 7 inchi poate fi montat și pe un suport unghiular EK-Loop de 120 mm pentru a permite rotirea la 90 de grade și opțiuni suplimentare de poziționare.

Monitor IPS extern de la linia EK Quantum

Cu o lățime de 192 mm și o înălțime de 112 mm, are dimensiunea perfectă pentru a nu eclipsa restul PC-ului și adaugă totuși o suprafață destul de mare pentru date relevante sau efecte estetice speciale.

 

Specificatii tehnice:

- Dimensiuni: (LxAxL) - 192 x 112 x 16,1mm
- Rezolutie: 1024x600px
- Diagonala: 7"
- Tip panou: IPS
- Cadru: Aluminiu (anodizat-argintiu)
- Distanta orificii de montare: 105mm

Inclus:
Display EK-Quantum Lumen IPS
- Șuruburi de montare și distanțiere
- Cablu HDMI 2.0 1m - subțire
- Cablu tip C 1m
- Cablu USB 2.0 intern - Port USB A mamă

Specificatii tehnice


  • General
    • Functii
      Display EK-Quantum Lumen IPS
    • Dimensiuni
      192 x 112 x 16,1mm
    • Altele
      Distanta orificii de montare: 105mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.