Luni - Vineri 9:00 - 18:00

EKWB EK-Quantum Velocity² D-RGB - AM5 Full Nickel

Cod:

3831109857717


Cod intern: #2164019

  • Distribuie pe:
862,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere EK-Quantum Velocity² D-RGB - AM5 Full Nickel de la EKWB

Detalii

Compatibilitate EK-Quantum Velocity² D-RGB AM5 Ryzen 7000

Acest  bloc de apă EK-Quantum Velocity²  specific soclului  este  proiectat special pentru soclul AMD® AM5 și procesoarele din seria Ryzen 7000. Este  construit pe o platformă premiată, recunoscută de piață, care a primit premiul IF Design, European Hardware Award, premiul CES Inovation și câteva alte premii de evaluare a performanței. Cu un design revoluționar „cu față curată”, fără șuruburi de montare vizibile, blocurile de apă Velocity² sunt pe cale să-și eclipseze predecesorul și să preia conducerea pieței.

Plăcile de bază prezentate pe această pagină de produs sunt:
​​GIGABYTE  X670E AORUS MASTER
MSI MPG X670E CARBON WIFI

EK-Quantum Velocity² D-RGB - AM5 Full Nickel este un bloc de apă CPU de înaltă performanță, de calitate premium, pentru platforma de soclu AMD AM5. Dispune de un motor de răcire de ultimă generație, care este specific pentru soclu, adaptat pentru IHS și aspectul matrițelor procesoarelor din seria Ryzen 7000 . Acest bloc de apă pentru procesor este compatibil cu EK-Matrix7 și este montat prin sistemul EK Exact Mount, în curs de brevetare.

EK-Quantum Velocity2 D-RGB - AM5 Full Nickel

Motor de răcire specific prizei

Încorporat în Velocity² este un motor cu restricție redusă a debitului hidraulic și un motor de răcire de înaltă performanță, care se realizează printr-o combinație de presiune de montare și geometria plăcii rece, adaptate pentru IHS și aspectul matriței soclului AMD AM5. Placa rece turnată cu strung este realizată cu precizie pentru a acoperi eficient IHS și pentru a pune presiune optimă pe zona matriței. Fluxul este, de asemenea, direcționat în zonele care au cel mai mult nevoie de el, cu ajutorul unui decupaj asimetric al plăcii de jet. Blocurile de apă din seria Velocity² acoperă întreaga priză, respectând în același timp liniile directoare ale prizei despre presiunea de montare și zonele de blocare a prizei.

EK-Quantum Velocity2 D-RGB - AM5 Cold Plate

EK-ExactMount

Datorită plăcii din spate solidă și integrată care vine cu plăcile de bază AM5, sistemul de montare EK-ExactMount, în curs de brevetare, a fost reproiectat pentru un proces de instalare și mai simplu. Rezultatul final este un mecanism de montare și mai ușor de utilizat și „invizibil”, deoarece întregul sistem de montare se află în interiorul blocului de apă, iar acum este un adevărat produs dintr-o singură piesă. Placa din spate este montată din fabrică pe placa de bază, iar șuruburile Torx încărcate cu arc sunt integrate în blocul de apă și sunt înșurubate prin rotire în sens invers acelor de ceasornic în placa din spate a plăcii de bază.

EK-Quantum Velocity2 AM5 EK-ExactMount

Șuruburile de montare integrate sunt proiectate cu un design hard-stop, astfel încât odată ce șuruburile ajung la capătul filetului, blocul este montat și tensionat perfect. Acest lucru elimină riscurile de suprasolicitare a blocului de apă și de a vă deteriora placa de bază și/sau procesorul.

Material și fabricație pentru blocuri de apă

Coldplate este fabricat din cupru electrolitic de cea mai înaltă calitate, 99,99% pur, prelucrat cu precizie pentru cel mai bun contact posibil și transfer de căldură, care este nichelat în continuare.  Această versiune a blocului de apă are o placă rece nichelată cu un blat din alamă nichelat prelucrat CNC.

EK viteză2 AM5 Placă rece

Conform EK-Matrix7

EK-Quantum Velocity² este un produs compatibil EK-Matrix7 . EK-Matrix7 este un raster de produs care este obligat să stabilească un nou standard. EK adaugă o nouă dimensiune răcirii lichide pentru PC, în care înălțimea produselor și distanța dintre porturi sunt gestionate cu incremente de 7 mm. Acest lucru îmbunătățește alinierea produsului și reduce timpul petrecut pentru planificarea buclei și îndoirea tuburilor. Prin planificarea meticuloasă a produselor noastre, construirea unui PC răcit cu lichid devine ușoară și distractivă, la fel ca cărămizile de jucărie.

Iluminare LED EK-Quantum Velocity² D-RGB

Acest produs este compatibil cu toate tehnologiile de sincronizare RGB adresabile populare de la toți producătorii majori de plăci de bază. Marcajul săgeată de pe conectorul LED D-RGB cu 3 pini trebuie să fie aliniat cu marcajul +5V de pe antetul D-RGB. Un total de 17 LED-uri RGB adresabile sunt ascunse sub piesa stick-out, care acționează ca un difuzor.

Câștigând premii prestigioase la Great Velocity

Nu trebuie să uităm să menționăm că produsele noastre Velocity² au luat acasă cinci premii prestigioase până acum. Performanța lor, designul inovator și abordarea îndrăzneață de a crea soluții de răcire cu apă au asigurat că această linie de produse primește recunoașterea pe care o merită. Premiile acordate produselor Velocity² includ iF Design , European Hardware Awards , CES 22 și altele.

Premii EK-Quantum Velocity2 D-RGB - AM5

Specificații tehnice:
- Lungime cablu D-RGB: 50 cm
- Conector D-RGB: antet LED digital cu 3 pini 5V (Pinout: +5V | Digital | Blocat | Pământ)
-  Dimensiuni: (LxHxL) -  89x113,5x34mm

Compatibilitate socket CPU:
- AMD AM5

Ryzen_7000_Series_Family_Badge

Inclus:
- Bloc de apă CPU EK-Quantum Velocity²
- Cheie Torx T7
- ​​Unsoare termică Thermal Grizzly Hydronaut (1g)

Specificatii tehnice


  • General
    • Functii
      Compatibilitate socket CPU: - AMD AM5
    • Dimensiuni
      89x113,5x34mm
    • Altele
      Lungime cablu D-RGB: 50 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.