Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Lian Li GALAHAD II 360 Trinity Performance, Radiator de 360 mm, Ventilatoare de 120 mm, ​Alb

Cod:

GA2P36W


Cod intern: #2512699

  • Distribuie pe:
741,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 72 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere GALAHAD II 360 Trinity Performance, Radiator de 360 mm, Ventilatoare de 120 mm, ​Alb de la Lian Li

Informații despre produs - Sistem complet de răcire cu apă GALAHAD II 360 Trinity Performance - alb

  • Răcire cu apă AiO cu radiator de 360 ​​mm
  • Fitinguri înclinate la 45°, care se rotesc liber pentru o direcție ușoară a furtunului
  • Design perfect cu trei ventilatoare foarte puternice
  • Trei capace interschimbabile de pompă pentru individualizare vizuală
  • Performanță ridicată datorită unui radiator dens din aluminiu cu aripioare de răcire eficiente
  • Compatibilitate extinsă cu socluri AMD și Intel (inclusiv LGA 1700)

Lian Li GALAHAD II 360 TRINITY PERFORMANCE: Performanță masivă pentru jucători

Lian Li GALAHAD II 360 TRINITY PERFORMANCE este un sistem de răcire cu apă all-in-one, elegant și puternic, cu iluminare RGB adresabilă digital și ventilatoare PERFORMANCE. Designul special al pompei cu trei camere și ventilatoarele PERFORMANCE de înaltă calitate în format de 120 mm asigură o performanță de răcire extrem de eficientă.

AiO are trei capace interschimbabile pentru pompe cu care vă puteți personaliza vizual sistemul de răcire cu apă all-in-one. Placa de cupru a acestei noi ediții îmbunătățite a GALAHAD II 360 TRINITY PERFORMANCE prezintă un aspect revizuit al aripioarelor care asigură un flux mai bun și previne aglomerarea lichidului de răcire. În plus, pompa extra puternică asigură un debit îmbunătățit cu până la 31%.

Varianta PERFORMANCE din seria GALAHAD II 360 TRINITY folosește un radiator din aluminiu cu aripioare duble de răcire, ventilatoare PERFORMANCE proiectate pentru presiune statică ridicată și o pompă deosebit de puternică cu un design cu trei camere . Această combinație asigură o performanță de răcire deosebit de puternică pentru sistemele de jocuri solicitante. Blocul CPU constă dintr-o cameră cu plăci de răcire, o cameră de conectare și o cameră de pompă.

Fitingurile de răcire cu apă AiO sunt înclinate la un unghi de 45° și pot fi rotite liber . Aceasta înseamnă că puteți poziționa GALAHAD II 360 TRINITY PERFORMANCE în cazul dvs. după cum doriți, profitând de flexibilitatea ridicată a furtunurilor AiO. GALAHAD II 360 TRINITY PERFORMANCE este compatibil cu multe socluri de la AMD și Intel și oferă performanțe ridicate într-un pachet general elegant și robust.

Performanță de răcire extremă datorită ventilatoarelor PERFORMANCE

Designul special direcționează lichidul de răcire în mod specific și cu presiune maximă pe aripioarele de răcire ale bazei radiatorului, ceea ce asigură o disipare rapidă a căldurii . Designul cu trei camere elimină, de asemenea, turbulențele din interiorul răcitorului și permite pompei să funcționeze la niveluri scăzute de zgomot.

Ventilatoarele puternice sunt proiectate pentru performanțe extreme de răcire. La 28 mm, sunt puțin mai groși decât ventilatoarele convenționale și funcționează cu o presiune statică de până la 6,99 mmH2O și maximum 3.000 de rotații pe minut . Aceștia ating un volum maxim de 39,9 dB(A) - un nivel de zgomot acceptabil pentru performanța de răcire extrem de puternică.

Design șic și de înaltă calitate

În conformitate cu performanța sa impresionantă, GALAHAD II 360 TRINITY SL-INF arată, de asemenea, deosebit de elegant. Carcasa din aluminiu de înaltă calitate a radiatorului și a blocului CPU, precum și furtunurile cu manșoane lungi de 385 mm asigură un aspect elegant și robust. Ventilatoarele SL-INF ale AiO arată bine în orice caz. Cu toate acestea, aspectul devine perfect dacă le combini cu ventilatoare de carcasă SL-INF.

Designul este completat de iluminarea ARGB integrată și adresabilă digital în ventilatoare și carcasa pompei. Un punct culminant special este capacul interschimbabil al pompei AiO. Puteți alege dintre trei capace diferite pentru pompe , fiecare cu propriul stil și efecte grozave de care vă puteți sătura.

Efectele de oglindă infinită, în special , îi fac pe mulți pasionați cu ochii mari. Iluminarea ARGB este conectată prin RGB cu 3 pini (5V) și poate fi sincronizată cu întreaga configurație folosind software-ul plăcii de bază. Software-ul intern L-Connect 3 de la Lian Li vă permite să personalizați capacul pompei și ventilatorul până la cel mai mic detaliu. Redefiniți-vă stilul. Maximizați-vă performanța.

Specificatii tehnice


  • General
    • Functii
      Viteză: max 3.000 rpm
    • Dimensiuni
      Dimensiuni radiator: 396 x 130 x 32 mm
      Dimensiuni pompa: 74 x 74 x 79 mm mm
      Dimensiuni ventilator: 120 x 120 x 28 mm
    • Greutate
      3.38 kg
    • Altele
      Volum: max 39,9 dB(A)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.