Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Watercool Heatkiller RAD, Ventilatoare de 120 mm, Alb

Cod:

24122


Cod intern: #2512666

  • Distribuie pe:
729,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Heatkiller RAD, Ventilatoare de 120 mm, Alb de la Watercool

Cu noua serie HEATKILLER RAD, ne-am extins portofoliul de produse cu radiatoare cu plasă premium. Noile radiatoare sunt disponibile în două puteri diferite, cu RAD-urile mici (S) la o grosime de 30 mm și RAD-urile mari (L) la o grosime de 48 mm. Pe lângă o performanță optimizată, noile noastre calorifere se caracterizează și prin dimensiunile lor compacte și prin manopera de înaltă calitate.

Finisare si control de calitate in Germania

În colaborare cu un producător binecunoscut din Asia, am reușit să creăm un radiator cu plasă de înaltă performanță, cu un aspect unic. Miezurile de răcire sunt fabricate strict în conformitate cu specificațiile noastre. Carcasa radiatorului este produsă direct la sediul nostru din Waren, ceea ce înseamnă că asamblarea și controlul calității sunt în cele din urmă efectuate în Germania.

Performanță ridicată de răcire pe întreaga gamă de viteze

Scopul dezvoltării a fost de a produce radiatoare competitive cu o gamă largă de performanțe. În consecință, HEATKILLER RAD oferă o performanță de răcire foarte bună cu ventilatoare cu rotație lentă, care se scalează foarte bine odată cu creșterea vitezei.
Pentru o performanță maximă de răcire, HEATKILLER RAD poate fi folosit, desigur, și în modul push/pull.

Cele mai bune materii prime utilizate

Ca bază pentru HEATKILLER RAD sunt folosite doar materii prime de înaltă calitate. Anticamera este realizată din alamă, în timp ce aripioarele de răcire, precum și canalele de apă sunt din cupru. Panourile laterale sunt tăiate cu laser din plăci de oțel grosime de 1 mm sau oțel inoxidabil și ulterior periate sau vopsite cu pulbere în negru sau alb, în ​​funcție de finisaj. Părțile frontale sunt realizate din oțel inoxidabil periat și contribuie în mod semnificativ la aspectul exclusiv al nostru. HEATKILLER RAD.

Integrare ușoară în circuitul de răcire

Integrarea in circuitul de racire se face cu doua filete standard G1/4 inch. Conexiunile necesare nu sunt incluse în pachetul de livrare. Lățimea mică de doar 120 mm asigură un maxim de flexibilitate.

Specificatii tehnice


  • General
    • Tip
    • Dimensiuni
      398 x 120 x 48 mm
    • Greutate
      1.5 kg
    • Altele
      Filet: 2x G1/4 inch

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.