Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Clema cu brat flexibil si patina Quick Release 70cm pentru GoPro, SJCAM GP270

Cod:

4233


Cod intern: #2542741

  • Distribuie pe:
64,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: 11,90 lei
Cost livrare in tara: 21,80 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Clema cu brat flexibil si patina Quick Release 70cm pentru GoPro, SJCAM GP270 de la Generic

Bratul flexibil, cu lungimea de 70cm, are la un capat clema de prindere si la celalalt capat bila cu patina Quick Release pentru prinderea camerelor de actiune GoPro, SJCAM, Xiaomi, si altele.

Greutate: 490g

Lungime brat flexibil: 70cm

Deschidere maxima clema: 65mm

Material: aluminiu, otel, cauciuc


Clema cu brat flexibil si patina Quick Release 70cm pentru GoPro, SJCAM GP270

Cauti o solutie eficienta si versatila pentru a-ti fixa camera GoPro sau SJCAM in diverse pozitii si unghiuri? Atunci Clema cu brat flexibil si patina Quick Release 70cm este alegerea perfecta pentru tine!Aceasta clema este special conceputa pentru a se potrivi cu majoritatea camerelor GoPro si SJCAM, oferindu-ti o fixare sigura si stabila in orice situatie. Cu o lungime de 70cm, bratul flexibil iti permite sa ajustezi camera in orice unghi si sa obtii imagini unice si spectaculoase.Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei cleme este sistemul Quick Release, care iti permite sa montezi si sa demontezi camera cu usurinta si rapiditate. Astfel, vei putea schimba pozitia camerei sau sa o indepartezi complet fara a pierde timp pretios.Clema este prevazuta cu o patina, care se poate roti la 360 de grade, oferindu-ti posibilitatea de a fixa camera atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete curbate. Astfel, vei putea obtine imagini de la inaltime sau de la nivelul solului, fara a fi nevoie sa folosesti alte accesorii.Designul compact si usor al clemei iti permite sa o transporti cu usurinta in orice calatorie sau aventura. Indiferent daca esti la munte, la mare sau in orice alta locatie, vei putea sa iti fixezi camera in orice loc doresti si sa obtii imagini de calitate superioara.Clema este realizata din materiale de inalta calitate, rezistente si durabile, astfel incat sa iti ofere o experienta de utilizare de lunga durata. Indiferent de conditiile meteo sau de teren, vei putea sa te bazezi pe aceasta clema pentru a-ti tine camera in siguranta.In plus, clema este compatibila cu majoritatea accesoriilor pentru GoPro si SJCAM, astfel incat vei putea sa o folosesti impreuna cu alte accesorii pentru a obtine imagini si mai spectaculoase. De asemenea, datorita sistemului Quick Release, vei putea sa schimbi rapid si usor intre diferite accesorii, fara a fi nevoie sa demontezi clema.Indiferent daca esti pasionat de sporturi extreme, calatorii sau pur si simplu iti place sa faci fotografii si filmari de calitate, Clema cu brat flexibil si patina Quick Release 70cm este un must-have in echipamentul tau. Cu ajutorul acestei cleme, vei putea sa obtii imagini unice si spectaculoase, fara a fi nevoie sa investesti in mai multe accesorii.In concluzie, Clema cu brat flexibil si patina Quick Release 70cm pentru GoPro, SJCAM GP270 este un accesoriu esential pentru orice posesor de camera GoPro sau SJCAM. Cu un design compact si usor, sistemul Quick Release si posibilitatea de a fixa camera in orice unghi si pozitie, aceasta clema iti va oferi o experienta de utilizare de neuitat si imagini de calitate superioara. Nu mai astepta, achizitioneaza acum Clema cu brat flexibil si patina Quick Release 70cm si bucura-te de aventuri si imagini unice!

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.