Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Ham prindere piept pentru camere actiune - Chesty GP296

Cod:

4259


Cod intern: #2542747

  • Distribuie pe:
129,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: 11,90 lei
Cost livrare in tara: 21,80 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Ham prindere piept pentru camere actiune - Chesty GP296 de la Generic

Hamul este prevazut cu doua bretele de umar, o catarama din plastic ABS cu prindere la spate, si 2 catarame laterale. In partea din fata are compartiment pentru accesorii cu prindere velcro.

Nu include surub de prindere.

Greutate: 230g

Culoare: negru


Ham prindere piept pentru camere actiune - Chesty GP296

Daca esti un pasionat de sporturi extreme si iti place sa capturezi fiecare moment al aventurilor tale, atunci hamul de prindere piept pentru camere de actiune - Chesty GP296 este accesoriul perfect pentru tine! Acesta este un must-have pentru orice iubitor de activitati in aer liber, deoarece iti permite sa inregistrezi imagini spectaculoase si unice din perspectiva ta.

Chesty GP296 este compatibil cu majoritatea camerelor de actiune, inclusiv cele mai populare marci precum GoPro, DJI, Sony si multe altele. Acesta este proiectat pentru a se potrivi confortabil pe pieptul tau, oferindu-ti libertatea de miscare si permitandu-ti sa te concentrezi pe activitatea ta fara a-ti face griji cu privire la camera ta.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui ham este versatilitatea sa. Poate fi ajustat pentru a se potrivi oricarui tip de corp, astfel incat sa te simti confortabil in timpul activitatilor tale. De asemenea, este prevazut cu o curea reglabila pentru a se potrivi perfect pe orice dimensiune a pieptului tau.

Materialul din care este confectionat hamul este de inalta calitate, rezistent si durabil. Acesta este proiectat pentru a rezista la conditii extreme, cum ar fi apa, zapada, noroi sau praf. Astfel, poti fi sigur ca hamul tau va rezista chiar si in cele mai dificile situatii.

In plus, hamul de prindere piept pentru camere de actiune - Chesty GP296 este prevazut cu o placa de montare detasabila, care iti permite sa schimbi rapid si usor intre diferite camere de actiune. Astfel, poti folosi hamul cu mai multe camere, fara a fi nevoie sa cumperi unul nou pentru fiecare camera.

Un alt aspect important al acestui ham este confortul sau. Curelele moi si captuseala din spate iti ofera o experienta confortabila si placuta in timpul activitatilor tale. Astfel, poti sa te concentrezi pe ceea ce conteaza cu adevarat - aventura ta.

Hamul de prindere piept pentru camere de actiune - Chesty GP296 este perfect pentru orice tip de activitate in aer liber, cum ar fi schi, snowboarding, ciclism, alpinism, surfing, scufundari si multe altele. Indiferent de activitatea ta preferata, acest ham iti va permite sa inregistrezi imagini uimitoare si sa le impartasesti cu prietenii si familia ta.

De asemenea, acest ham este ideal si pentru videoblogeri sau creatori de continut, deoarece iti permite sa inregistrezi videoclipuri de calitate superioara fara a fi nevoie sa tii camera in mana sau sa folosesti un trepied. Astfel, poti crea continut unic si captivant pentru canalul tau de YouTube sau pentru alte platforme de social media.

In concluzie, hamul de prindere piept pentru camere de actiune - Chesty GP296 este un accesoriu esential pentru orice iubitor de activitati in aer liber sau creator de continut. Cu acesta, poti inregistra imagini spectaculoase si unice din perspectiva ta, fara a-ti face griji cu privire la camera ta. Asadar, nu mai astepta si achizitioneaza acum hamul de prindere piept pentru camere de actiune - Chesty GP296 si pregateste-te pentru aventura vietii tale!

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.