Luni - Vineri 9:00 - 18:00

EKWB EK-Quantum Torque Drain Valve - Black, valve (black)

Cod:

3831109829707


Cod intern: #1859068

  • Distribuie pe:
119,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere EKWB EK-Quantum Torque Drain Valve - Black, valve (black) de la EKWB

Supapă de golire cu cuplu EK-Quantum - neagră

Supapa de golire EK-Quantum Torque - Black este un fiting premium care acționează ca un punct de drenaj perfect în sistemul dumneavoastră. Dispune de un capac securizat, sub forma unui inel de compresie Torque fiting și poate încăpea chiar și un inel de culoare estetică pentru fitingurile HDC 16 Torque. Capacul de siguranță nu vă permite să deschideți accidental sau să lăsați deschisă supapa de scurgere. Această supapă de scurgere are un avantaj față de robinetele tradiționale cu bilă în ceea ce privește dimensiunea. Are o amprentă mai mică, blocare sigură și un mecanism ușor de deschidere/închidere care funcționează pe un tobogan. Are un filet tată la un capăt, permițându-vă să-l înșurubați direct într-un port mamă G1/4" pe orice componentă de răcire cu apă, fără a utiliza un fiting adaptor, așa cum o fac supapele cu bilă tradiționale. Fabricat din alamă prelucrată CNC cu finisaj negru satinat.Produsele din seria EK-Quantum Torque au primit prestigiosul iF Design Award. O estetică robustă și industrială distinge familia Torque prin evidențierea proceselor precise de fabricație utilizate pentru a le crea. În plus, pasionații pot adăuga un inel de culoare unic pentru a da un accent personal liniei de potrivire. Familia de fitinguri Torque oferă un sistem sigur și modular de conexiuni între componentele de răcire cu lichid și tubulatura dintr-un PC. Produsele din seria Quantum Torque acoperă adaptoare unghiulare, prelungitoare rotative și statice, distribuitoare, dopuri G1/4", supape de scurgere, fitinguri și multe altele.Filetare: G1/4" - Lungime filet: 4,5 mm - Diametru: 23 mm - Inaltime instalata : 29 mm

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      3831109829707
  • Specificatii tehnice
    • Altele
      Produsele din seria Quantum Torque acoperă adaptoare unghiulare, prelungitoare rotative și statice, distribuitoare, dopuri G1/4", supape de scurgere, fitinguri și multe altele.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.