Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Stylus capacitiv pentru telefon/tableta Smooth Writing (alb)

Cod:

25985


Cod intern: #1839176

  • Distribuie pe:
164,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Stylus capacitiv pentru telefon/tableta Smooth Writing (alb) de la Baseus

Stylus capacitiv Baseus Smooth Writing pentru telefon/tableta (alb)

Stylus-ul Baseus este potrivit atat pentru tablete, cat si pentru telefoane. Un produs excelent pentru studentii si angajatii de birou care isi salveaza munca pe o tableta. Puteti incarca dispozitivul magnetic si fara fir. Datorita tehnologiei de respingere a palmei, va puteti sprijini liber mana pe ecran la fel ca pe o bucata de hartie. Produsul este compatibil cu iPad 6, 7, 8, 9, mini 5, mini 6, Air 3, Air 4, Air 5, Pro, Pro 3, Pro 4, Pro 5.

Unknown Image

Incarcare fara fir si timp lung de functionare

Stylus-ul foloseste incarcare wireless magnetica. Doar asezati produsul pe suport si incepeti incarcarea. Bateria poate functiona pana la 10 ore de utilizare continua. Timpul de asteptare al dispozitivului este de aproximativ 12 luni.

Unknown Image

Operare convenabila

Produsul se caracterizeaza printr-o functionare fara probleme. Tineti touchpad-ul deasupra stiloului timp de 3 secunde pentru a activa sau dezactiva dispozitivul. Lumina de fundal colorata indica nivelul de incarcare al produsului.Nu este sfarsitul posibilitatilor, tableta la care este conectat stylus-ul isi arata nivelul de incarcare in timp real si ofera pana la 14 setari configurabile.

Unknown Image

Fiabilitate

Datorita scrierea lina Baseus, operarea tabletei devine si mai lina si mai placuta ca niciodata. Aparatul functioneaza fara intreruperi si intarzieri. Tehnologia de respingere a palmei va permite sa va sprijiniti mana liber pe tableta in timp ce scrieti sau desenati, astfel incat sa nu va faceti griji ca iesiti accidental din aplicatie.

Unknown Image

Control la indemana ta

In functie de unghiul la care utilizati stiloul, latimea liniei se modifica. Daca luati notite, scrieti la un unghi de 90° pentru caractere mai mici si precise sau 60° pentru latimea medie a liniilor. Cu toate acestea, folosirea stiloului la un unghi de 45° va functiona cu siguranta bine atunci cand desenati.

Unknown Image

Design atent

Produsul este destul de usor, iar finisajul mat garanteaza confort in timpul utilizarii pe termen lung. In plus, stiloul este realizat dintr-un material care protejeaza ecranul de zgarieturi. Designul imbunatatit imbunatateste semnificativ calitatea semnalului. In plus, cand varful se uzeaza, nu trebuie sa cumparati un stylus nou, doar inlocuiti varful!

Unknown Image

Asa de Baseus
Nume Stylus capacitiv pentru telefon/tableta Baseus Smooth Writing
Model SXBC020102
Culoare alb
Dimensiuni 165 x 9 mm
Material ABS + PC
Capacitatea bateriei 125 mAh
Balanta 12,5 g

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip
      Stylus Pen
    • Functii
      165 x 9 mm
    • Culoare
      Alb
    • Altele
      Capacitatea bateriei 125 mAh

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.