Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Stylus pen iPad Air/Pro, cablu Type-C 3A SXBC040102, Alb

Cod:

26409


Cod intern: #1874188

  • Distribuie pe:
92,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Stylus pen iPad Air/Pro, cablu Type-C 3A SXBC040102, Alb de la Baseus

Baseus Stylus Stylus Stylus Activ Stylus/Pix (alb)

Stylusul Baseus Stylus vă va ușura scrierea și desenarea pe tabletă. Tehnologia sa de respingere a palmelor sporește confortul muncii dvs., iar indicatoarele LED vă vor anunța nivelul actual al bateriei. Timpul său de lucru ajunge la 10 zile la o singură încărcare, iar cablul USB-C inclus vă va permite să reînnoiți alimentarea dispozitivului. În plus, veți găsi un sfat de rezervă în pachet. Mai mult decât atât, funcționează cu iPad 6/mini 5/Air 3/Pro/Pro 3/7/Pro 4/Pro 4/8/Air.

 

Faceți-vă munca mai ușoară

Dacă preferați să creați note electronic, atunci Baseus Stylus vă va atrage cu siguranță. Oferă o funcționare lină și vă permite să faceți o captură de ecran simplu și rapid - mutați stiloul spre dreapta. De asemenea, îl veți folosi pentru desen.

 

Indicatoare LED și încărcare convenabilă

Acum, o baterie descărcată nu vă va surprinde! Baseus Stylus este echipat cu trei indicatoare LED albastre care vă vor informa despre nivelul bateriei în timp real. În plus, bateria de 130 mAh permite aproximativ 10 zile de utilizare, iar cablul inclus va facilita încărcarea. În plus, stiloul injector (pen-ul) rămâne în modul standby timp de până la 12 luni şi se va opri automat după 5 minute de neutilizare.

 

Fiabil

Asigurați precizia atunci când scrieți sau desenați. Baseus Stylus Active Stylus se remarcă prin funcționarea lină și latența ultra-scăzută. Designul îmbunătățit oferă un confort și mai mare, iar tehnologia de respingere a palmelor vă permite să vă odihniți încheietura mâinii liber pe tabletă fără să vă faceți griji cu privire la activarea unei funcții nedorite.

 

Design grijuliu

Baseus Stylus are un design ușor și ergonomic, astfel încât să îl puteți folosi fără să vă faceți griji că vă simțiți obosiți. În plus, finisajul mat face ca stiloul să se potrivească bine în mână și este plăcut la atingere. În plus, este inclus un vârf de rezervă, iar designul magnetic al stiloului vă permite să îl atașați la tabletă.

 

Incluse

  • stylus
  • Cablu de încărcare USB
  • vârful stiloului schimbabil

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip
      Stylus Pen
    • Functii
      aliaj de aluminiu, plastic
    • Culoare
      Alb
    • Altele
      aprox. 10 h

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.