Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Smooth Writing 2 Stylus Pen with LED Indicators Alb

Cod:

29980


Cod intern: #2154749

  • Distribuie pe:
113,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Smooth Writing 2 Stylus Pen with LED Indicators Alb de la Baseus

Baseus Smooth Writing 2 stylus/penner cu indicator de baterie (alb)

Eliberează-ți creativitatea și desenează ca un profesionist! Stylus-ul Baseus vă va permite să vă folosiți confortabil iPad-ul și vă va permite să desenați și să scrieți ca pe hârtie adevărată. Produsul este pe deplin compatibil cu majoritatea iPad-urilor, se remarcă prin designul său robust și suportă încărcarea magnetică. Îi puteți personaliza funcționarea - stylus-ul oferă până la 14 funcții de setare. Este foarte precis și funcționează fără întârziere, iar atunci când este detectat, ecranul încetează automat să mai răspundă la mâna dvs., astfel încât puteți scrie și desena liber. Veți găsi inclus un vârf înlocuibil.

Performanță precisă

Stylus-ul se remarcă prin precizia sa ridicată și semnalul excepțional de puternic - datorită vârfului acoperit cu aur. Ca urmare, vă puteți bucura de o reproducere perfectă a mișcărilor dvs. în orice cadru de unghi. În plus, tableta detectează automat acțiunea stylus-ului. În acest moment, aceasta încetează să mai răspundă la atingerea mâinii dvs., astfel încât puteți desena și scrie liber, fără să vă faceți griji că veți comuta accidental ceva sau că o veți dezactiva.

Utilizare confortabilă

Baseus Smooth Writing 2 se conectează la Baseus APP și oferă până la 14 setări diferite pentru utilizarea rapidă a tabletei. Cu un singur clic, puteți modifica luminozitatea, volumul, puteți face o fotografie sau o captură de ecran și puteți naviga la pagina următoare. Setarea stylusului la unghiul potrivit față de tabletă vă va ajuta să ajustați confortabil grosimea liniilor.

Încărcare ușoară

Stiloul Baseus este un înlocuitor perfect pentru creionul original Apple Pencil. Produsul este echipat cu un port USB-C, care vă permite să vă refaceți rapid energia. O singură încărcare garantează până la 11 ore de utilizare sau 12 luni de timp de așteptare. Informațiile despre starea de încărcare vă vor oferi un număr corespunzător de LED-uri luminoase.

Proiectare robustă

Produsul folosește materiale de înaltă calitate. Miezul stiloului a fost acoperit cu aur, ceea ce asigură o funcționare stabilă și fiabilă fără întârziere. Acesta se remarcă prin durabilitate, este extrem de ușor și a fost finisat cu un material antiderapant, plăcut la atingere, care oferă un confort de neegalat, astfel încât îl puteți folosi liber ore întregi. Veți găsi inclus un vârf de schimb.

Inclus

  • Stilou stilou x 1
  • Vârf de stilou x 1
  • Cablu USB-C x 1
Producător Baseus
Numărul produsului SXBC060202
Tipul de conexiune Fără fir/prin intermediul aplicației
Capacitatea bateriei 130 mAh
Timp de funcționare 11 ore la o singură încărcare/ 12 luni în modul standby
Material ABS + PC
Compatibilitate iPad mini seria 6, Air 4, 5 și iPad Pro seria 0-6
Dimensiuni 165 x 9 mm
Greutate 13.5 g

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip
      Stylus Pen
    • Functii
      Compatibilitate: iPad mini seria 6, Air 4, 5 și iPad Pro seria 0-6
    • Culoare
      Alb
    • Altele
      Timp de funcționare: 11 ore la o singură încărcare/ 12 luni în modul standby

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.