Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Active stylus Smooth Writing Series with wireless charging (White)

Cod:

34148


Cod intern: #2422360

  • Distribuie pe:
98,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Active stylus Smooth Writing Series with wireless charging (White) de la Baseus

Stilou activ Baseus Smooth Writing Series cu încărcare wireless (alb)

Bucurați-vă de un scris și desen mai confortabil pe tabletă. Stiloul Baseus Active Stylus oferă o precizie de neegalat și vă permite să ajustați cu ușurință grosimea liniei prin simpla înclinare la unghiul potrivit. Tehnologia Palm Rejection vă permite să plasați mâna liber pe ecran, iar butoanele practice oferă acces rapid la numeroase funcții utile. De asemenea, produsul se remarcă printr-o durată de lucru de până la 10 ore și suportă încărcarea wireless. În set este inclus și un vârf de rezervă.

-Baseus/P80015803213-00/2

Până la 10 ore de viață a bateriei

Datorită unui cip special, stylus-ul are un consum redus de energie și o durată de viață a bateriei de până la 10 ore. Nu vă faceți griji că se va epuiza prea repede - îl puteți folosi toată ziua. În modul standby, dispozitivul poate rezista aproximativ 12 luni. Dar asta nu este tot. Stiloul are un design magnetic și poate fi încărcat fără fir - pentru a-l încărca și a-i verifica nivelul bateriei, este suficient să îl atașați la tableta dvs.

-Baseus/P80015803213-00/1

Operare convenabilă

Pentru a activa sau dezactiva stiloul, este suficient să atingeți și să țineți apăsat capacul acestuia. De asemenea, îl puteți conecta la aplicația Baseus pentru a personaliza setările selectate. Dispozitivul vă permite, de asemenea, să realizați în mod convenabil capturi de ecran și să ștergeți textele sau desenele selectate atunci când este necesar. Stylus-ul permite, de asemenea, reglarea volumului, schimbarea paginilor și multe altele - aveți posibilitatea de a alege între 14 funcții. Mai mult, produsul vă poate îmbunătăți automat desenele.

-Baseus/P80015803213-00/5

Reglarea grosimii liniei

Ce face ca stiloul Baseus să fie atât de versatil pentru diverse aplicații? Dispozitivul vă permite să ajustați cu ușurință grosimea liniei prin înclinarea acestuia la unghiul potrivit. Dacă doriți o precizie maximă, optați pentru 90°. Un unghi de 60° este potrivit pentru scris, de exemplu. Pentru colorarea unor zone mai mari, un unghi de 45° va fi cel mai bun, oferind cea mai groasă linie.

-Baseus/P80015803213-00/6

Performanță fiabilă

Bucurați-vă de un desen fără probleme și nu vă faceți griji cu privire la întârzieri. Stiloul este conceput pentru a oferi nu numai precizie, ci și o funcționare fiabilă și stabilă. Miezul din cupru placat cu aur asigură o transmisie stabilă a semnalului și o reacție excelentă. Dispozitivul este, de asemenea, foarte ușor și se potrivește confortabil în mână, oferind confortul dorit chiar și în timpul utilizării prelungite. Setul include, de asemenea, un vârf de rezervă - dacă cel anterior se uzează, îl puteți înlocui pur și simplu.

-Baseus/P80015803213-00/3

Tehnologia de respingere a palmelor

Uitați de durerile de încheietura mâinii și de oboseală. Stiloul este compatibil cu tehnologia Palm Rejection, permițându-vă să vă sprijiniți mâna pe ecran în timp ce scrieți sau desenați, exact ca pe o bucată de hârtie. Nu vă faceți griji că apăsați accidental ceva! Baseus vă asigură un confort excepțional.

-Baseus/P80015803213-00/7

În cutie

  • stylus
  • Vârf de rezervă
Marca Baseus
Nume Baseus Smooth Writing 2 Series Stylus cu încărcare wireless
Model P80015803213-00
Culoare Alb
Capacitatea bateriei 125 mAh
Durata de viață a bateriei Aproximativ 10 ore
Material ABS + PC
Dimensiuni 165 x 9 mm
Greutate Aprox. 13,5 g

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip
      Stylus Pen
    • Functii
      Capacitatea bateriei 125 mAh
    • Culoare
      Alb
    • Altele
      Aluminiu/Plastic

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.