Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Active stylus Smooth Writing Series with wireless and cabled charging Alb

Cod:

34149


Cod intern: #2422363

  • Distribuie pe:
113,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Active stylus Smooth Writing Series with wireless and cabled charging Alb de la Baseus

Stilou activ Baseus Smooth Writing Series cu încărcare wireless și prin cablu (alb)

Vă simțiți și mai confortabil să scrieți și să desenați pe tabletă? Este posibil cu stiloul Baseus! Acest dispozitiv oferă o precizie excepțională și vă permite să ajustați cu ușurință grosimea liniei prin simpla înclinare a acestuia la unghiul potrivit. Datorită tehnologiei Palm Rejection, vă puteți odihni confortabil mâna pe ecran, iar vârful de rezervă inclus prelungește durata de viață a produsului. Stiloul are o durată de lucru de până la 10 ore și poate fi încărcat fie wireless, fie prin cablu.

-Baseus/P80015804213-00/3

Reglarea grosimii liniei

Pentru a ajusta grosimea liniei desenate, este suficient să înclinați stiloul la unghiul potrivit. Acest lucru face ca dispozitivul să fie versatil pentru diverse aplicații. De exemplu, un unghi de 45° oferă cea mai groasă linie și este ideal pentru colorare. Un unghi de 60° este potrivit pentru scris, în timp ce un unghi de 90° oferă cea mai mare precizie și este util pentru desenarea detaliilor fine.

-Baseus/P80015804213-00/1

Durată lungă de viață a bateriei, încărcare convenabilă

Folosiți stylus-ul în mod liber pe tot parcursul zilei - durata de viață a bateriei sale este de până la 10 ore. În modul standby, dispozitivul poate rezista până la 12 luni! Veți primi informații despre nivelul bateriei printr-un indicator luminos colorat. De asemenea, puteți încărca stylus-ul în două moduri - fără fir cu ajutorul unui iPad (care durează aproximativ 3 ore) sau cu ajutorul unui cablu USB-C (care durează aproximativ 19 minute).

-Baseus/P80015804213-00/6

Performanță lină și fiabilă

Stiloul este echipat cu un miez de cupru placat cu aur, asigurând o transmisie stabilă a semnalului și o capacitate de reacție ridicată. Astfel, vă puteți bucura de o desenare și scriere lină - uitați de întârzieri! Dispozitivul este, de asemenea, foarte ușor și ușor de utilizat. În set este inclus un vârf de rezervă - dacă cel anterior se uzează, pur și simplu îl înlocuiți cu unul nou.

-Baseus/P80015804213-00/5

Confort sporit cu tehnologia de respingere a palmelor

Nu vă faceți griji în privința oboselii sau a durerilor de încheietură. Stiloul suportă tehnologia Palm Rejection, permițându-vă să vă odihniți confortabil mâna pe ecranul tabletei în timp ce desenați sau scrieți. Nu trebuie să vă faceți griji că apăsați accidental ceva și vă stricați munca! Cu Baseus, obțineți un confort de utilizare de neegalat.

-Baseus/P80015804213-00/2

Inclus în set

  • stylus
  • Vârf de rezervă
  • Cablu de încărcare (USB-A la USB-C)
Marca Baseus
Nume Baseus Smooth Writing 2 Series Dual Charging Stylus cu încărcare dublă
Model P80015804213-00
Culoare Alb
Durata de viață a bateriei Aproximativ 10 ore
Timp de încărcare Încărcare fără fir: Aproximativ 3 ore;
Încărcare prin cablu: Aprox. 19 minute;
Material ABS + PC

 

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip
      Stylus Pen
    • Functii
      Durata de viață a bateriei Aproximativ 10 ore
    • Culoare
      Alb
    • Altele
      Aluminiu/Plastic

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.