Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de barbierit ENCHEN Mocha S, Cap magnetic, 3 capete, Autonomie 90 de minute, Negru

Cod:

34387


Cod intern: #2535490

  • Distribuie pe:
110,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de barbierit ENCHEN Mocha S, Cap magnetic, 3 capete, Autonomie 90 de minute, Negru de la ENCHEN

Marca ENCHEN face parte din ecosistemul Xiaomi.

 

Aparat de ras ENCHEN Mocha S

Cu ENCHEN, barbierirea si coafarea barbii devin si mai usoare. Aparatul de ras Mocha S este echipat cu lame de inalta calitate importate din Germania, iar datorita capetelor de taiere mobile, aluneca perfect peste piele. Rezistenta la apa IPX7 permite o curatare convenabila, iar motorul de 5200 rpm asigura o functionare eficienta. Dispozitivul este, de asemenea, foarte convenabil de utilizat si are un timp de functionare lung.

 

Barbierit rapid si eficient

Usureaza barbierirea si indreptarea barbii. Aparatul de ras este echipat cu 3 capete de taiere mobile, datorita carora aluneca lin pe piele si se adapteaza cu precizie formei fetei. De asemenea, are lame principale si auxiliare de calitate excelenta, datorita carora elimina rapid si eficient chiar si cele mai scurte fire de par, fara a provoca iritatii sau taieturi.

 

Motor eficient

Ce face ca un aparat de ras sa functioneze atat de eficient si de fiabil? Mocha S este echipat cu un motor Mabuchi importat din Japonia, care functioneaza la o turatie de pana la 5.200 rpm. De asemenea, asigura un consum mai mic de energie. Aparatul de ras este, de asemenea, surprinzator de silentios. Spune-ti adio zgomotelor enervante si bucura-te de un barbierit confortabil!

 

IPX7 rezistent la apa

Mocha S este rezistent la apa IPX7, astfel incat sa va puteti barbieri atat uscat, cat si umed, folosind spuma. De asemenea, este posibil sa spalati aparatul de ras sub jet de apa – astfel il veti mentine in stare perfecta mai mult timp. Curatarea dispozitivului este usoara si de capetele de taiere magnetice - daca este necesar, le puteti demonta cu usurinta si indeparta murdaria acumulata sub ele.

 

Timp lung de lucru

Datorita designului fara fir al dispozitivului, va puteti elibera de cabluri si puteti obtine o mai mare libertate de miscare in timpul barbieritului. Mocha S are o baterie durabila incorporata, datorita careia, atunci cand este complet incarcata, va poate servi pana la 2 luni. Setul include si un cablu USB-C care va permite sa incarcati aparatul de ras. Dureaza doar aproximativ 1,5 ore pentru ca dispozitivul sa fie din nou complet gata de functionare!

 

Fiabil in calatorii

Nu mai trebuie sa renunti la optiunea de a-ti coafa in mod convenabil barba in timpul calatoriei. Designul fara fir si compact al aparatului de ras inseamna ca il puteti avea intotdeauna cu dvs. Il poti pune cu usurinta intr-un rucsac sau geanta. Exista si o functie de blocare a calatoriei, datorita careia veti evita activarea accidentala a dispozitivului in timpul transportului.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      34387
    • Tip
      Ras
    • Culoare
      Negru
    • Fir
      Nu
  • Specificatii
    • Alimentare
      Acumulator
    • Accesorii incluse
      Perie de curatat
    • Autonomie
    • Lavabil
      Da
    • Lame
      3
    • Continut pachet
      Aparat de ras
      Cablu de incarcare (USB-C)
      Perie de curatat
      Manual de utilizare
    • Altele
      Timp de incarcare 90 de minute

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.