Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Foot massager FS 300 Medisana

Cod:

88363


Cod intern: #1801724

  • Distribuie pe:
167,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni F036M


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Foot massager FS 300 Medisana de la Medisana

Medisana FS 300 Baia cu bule pentru picioare cu zona reflexa a picioarelor, Baia electrica pentru picioare, functie de mentinere la cald, Baia pentru picioare cu masaj si incalzire, pentru picioare mari si un masaj confortabil al picioarelor



3 în 1: Baia cu bule de picioare FS 300 combină trei funcții într-un singur dispozitiv: permite un masaj cu bule, un masaj cu vibrații și o funcție de încălzire Temperatura apei: baia de picioare FS 300 mentine apa din aparat la temperatura specificata. De asemenea, vă puteți încălzi picioarele fără a utiliza funcția de masaj Circulatie mai buna a sangelui: iti ofera un masaj de reflexoterapie placut si intens - astfel incat picioarele tale sa fie din nou apte pentru urmatorul stres Chiar și fără apă: baia cu bule de picioare Medisana FS 300 poate fi folosită și fără apă pentru un masaj blând. Masaj liniștitor al picioarelor pentru picioarele obosite și strânse Pentru picioare mari: baia pentru picioare FS 300 permite un masaj al picioarelor de la talpa pana la arcul piciorului (potrivit pana la marimea 46)

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      88363
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii
    • Functii
      Masaj cu vibrații
    • Alimentare
      230 v
    • Dimensiuni
      latime : 340 mm Inaltime : 170 mm Adâncime : 410 mm
    • Altele
      Putere : 60 W

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.