Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Pistol de masaj Yunmai Prime YMFG-B453

Cod:

25357


Cod intern: #1853952

  • Distribuie pe:
610,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere Pistol de masaj Yunmai Prime YMFG-B453 de la YUNMAI

Maser Yunmai Prime YMFG-B453
Ai nevoie de relaxare dupa o zi lunga la birou? Sau poate vrei sa te recuperezi dupa un antrenament greu? Incercati aparatul de masaj Yunmai Prime YMFG-B453. Cu 4 moduri disponibile, poti ajusta cu usurinta intensitatea masajului la nevoile corpului tau, iar bateria durabila iti permite sa folosesti dispozitivul pana la 84 de zile cu o singura incarcare. Un alt avantaj al lui YMFG-B453 este functionarea sa silentioasa (45dB) si puterea mare RPM. Ofera relaxarea viselor tale dupa o zi lunga.
 
Unknown Image
 
 
5 viteze din care sa alegeti
In ciuda dimensiunilor reduse, aparatul de masaj se remarca prin presiunea impresionanta, ajungand la grupele musculare profunde. De asemenea, dispozitivul va permite sa alegeti dintre 5 viteze, variind de la 1800 - 3200 rpm. Personalizati-i actiunea in functie de preferintele dvs. personale!
 
Unknown Image
 
 
Diverse moduri de operare
Dispozitivul ofera moduri din care sa alegeti. Modul de masaj inteligent ofera un masaj usor pulsat, perfect pentru relaxare acasa. Modul de fitness profesional, pe de alta parte, este perfect pentru recuperarea musculara dupa un antrenament intens. Personalizati-i functionarea in functie de nevoile dvs.!
 
Unknown Image
 
 
Functionare eficienta
Aparatul de masaj este echipat cu un motor fara perii de 24V cu o putere mare de 3200 rpm. Folosirea unor astfel de solutii face ca aparatul sa ajunga in muschii profundi, adancind senzatia de relaxare. De asemenea, dispozitivul functioneaza surprinzator de silentios - nivelul sau de volum este de doar aproximativ 45 dB.
 
Unknown Image
 
 
Timp lung de lucru
Spune la revedere cablurilor incurcate. Aparatul de masaj fara fir Yunmai Prime va va oferi libertatea de miscare la care ati visat. Dispozitivul este echipat cu o baterie rezistenta de 2900 mAh. Presupunand ca il folositi in fiecare zi timp de aproximativ 10 minute, va va dura pana la 84 de zile cu o singura incarcare! In plus, dispozitivul se va opri automat dupa 10 minute de utilizare. In acest fel, nu trebuie sa va faceti griji ca se va descarca prea repede sau ca masajul prelungit va provoca leziuni musculare. Aparatul de masaj are o baza speciala inclusa, care permite incarcarea in siguranta si depozitarea stabila a echipamentului.
 
Unknown Image
 
 
Design atent
Aparatul de masaj a fost creat din material durabil, facandu-l foarte durabil, dar usor. Se potriveste perfect in mana si este suficient de mic incat sa te insoteasca aproape oriunde. Transportul si depozitarea acestuia este facilitata de statia inclusa.
 
Unknown Image
 
 
4 capete incluse
Personalizati aparatul de masaj in functie de nevoile dvs. Setul include 3 capete interschimbabile care sunt placute la atingere, reduc presiunea si ofera confort. Capul rotund va permite sa va masati eficient spatele, umerii, gambele si alte grupe mari de muschi. Capul in forma de U este perfect pentru masarea gatului si a ambelor parti ale coloanei vertebrale. Capul plat va functiona bine pentru muschii sensibili cu toleranta scazuta la durere. Capul sferic, pe de alta parte, stimuleaza tesuturile profunde precum; articulatii, palme si chiar talpi. Creati un salon spa dupa confortul dvs.!
 
Unknown Image
 
 
Inclus
Aparat de masaj
Cap rotund
Cap in forma de U
Cap plat
Cap sferic
Statie de incarcare
 
Specificatie:
Nume de marca Yunmai
Nume Maser Yunmai Prime
Model YMFG-B453
Greutate 840 g
Capacitatea bateriei 2900 mAh
Timp de incarcare aproximativ 4h
Dimensiuni 179 x 60 x 236 mm
Moduri de viteza 1800 rpm / 2400 rpm / 3200 rpm
Niveluri de viteza 5
Timp de utilizare 84 de zile
Nivelul volumului 45 dB

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.