Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de tuns Braun XT5200 Trimmer All-in-one, Wet&Dry, 6 attachments, Black/Silver

Cod:

XT5200


Cod intern: #1859500

  • Distribuie pe:
292,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de tuns Braun XT5200 Trimmer All-in-one, Wet&Dry, 6 attachments, Black/Silver de la Braun

Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Braun Series X XT5200 Wet&Dry, 4 piepteni, 2 x cap pentru ingrijire corporala, Saculet de voiaj, Negru



Usor, rapid si confortabil - datorita Lamei 4D Lama inovatoare 4D are doua zone centrale de barbierit si doua lame pentru tundere laterale. Pieptenele SkinGuard protejeaza pielea - pentru un barbierit confortabil, suficient de aproape pentru a arata excelent, ramanand delicat cu pielea. Lama 4D este construita pentru a rezista, ramanand ascutita pana la 6 luni *. Are un pieptene bidirectional, astfel incat sa puteti tunde in sus sau in jos, facand miscari usoare si rapide. 100% rezistent la apa, Braun Series XT5 poate fi folosit pentru a stiliza cum doriti, unde doriti - cu spuma sau gel, la chiuveta sau la dus. Obtineti rapid un aspect uniform Tunde in sus sau in jos datorita pieptenelui util cu doua cai. Aceasta miscare usoara inseamna ca puteti tunde rapid si in modul in care vi se potriveste cel mai bine. Stilizati usor, dar cu precizie Usor, rapid si confortabil la fiecare trecere Bucurati-va de un barbierit confortabil sufficient de aproape. Acest lucru se datoreaza lamei 4D complet activate, care are 4 elemente de taiere puternice - realizand 450 de miscari pe secunda. Cap pentru ingrijire corporala Atasati capatul pentru ingrijire corporala SkinGuard pentru a tunde in siguranta zonele sensibile, cum ar fi zona inghinala, pieptul si axila. Sistemul SkinGuard al aparatului Braun Series XT5 Face&Body protejeaza pielea pentru o experienta de barbierire usoara, lasandu-va pielea mai neteda.Obtineti rezultate rapide si precise cu capul flexibil pivotant, care se adapteaza conturului fetei - deosebit de util in zonele dificile. Barbiereste-te intuitiv: tunde in sus sau in jos cu aceeasi eficienta si precizie. Lama 4D ramane ascutita pana la 6 luni* Lama 4D este construita sa dureze. Este fabricata din 100% otel inoxidabil si are eficienta de pana la 6 luni*. Adaugati precizie rutinei de barbierire datorita lamei 4D si manerului antiderapant, cauciucat ce face stlizarea precisa si controlata. 100% rezistent la apa Braun Series XT5 Face&Body poate fi utilizat cu spuma sau gel, la chiuveta sau la dus. Curatati-l cu usurinta sub apa, conform propriilor standarde de igiena.Obtineti cu usurinta lungimea dorita - disponibil in lungimile de 1, 2, 3 si 5 mm pentru fata si 0 mm (SkinGuard) pentru corp. Tehnologie si confort pentru un barbierit perfect Aparatul Braun XT5200 prezinta o lama 4D imbunatatita, ce ofera un barbierit usor si confortabil. Acesta poate fi folosit in siguranta atat in mediu umed, cat si uscat, avand totodata o autonomie de 45 de minute. Manerul metalizat cu design subtire si antialunecare il fac surprinzator de usor de manevrat si elegant. Braun XT5200 vine impreuna cu 4 accesorii pentru fata, 2 accesorii pentru corp, 1 trusa de voiaj si 1 incarcator smart plug.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      XT5200
    • Culoare
      NEGRU
    • Fir
      Nu
  • Specificatii
    • Autonomie
    • Alimentare
      Acumulator
    • Lavabil
      DA
    • Functii
      Rezistent la apa Maner ergonomic
    • Dimensiuni
      Lungime 19 cm,Latime 5 cm
    • Material lame
      INOX
    • Accesorii incluse
      4 x Pieptene ajustabil 1 x Pieptene pentru corp
    • Altele
      Rezistent la apa Maner ergonomic
    • Continut pachet
      1 x Saculet de voiaj 1 x Incarcator 4 x Pieptene ajustabil 1 x Aparat hibrid de barbierit 1 x Pieptene pentru corp

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.