Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de tuns Philips Seria 7000 MG7736/15 16 accesorii auto-ascutire Negru / Argintiu

Cod:

MG7736/15


Cod intern: #672825

  • Distribuie pe:
366,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Aparat de tuns Seria 7000 MG7736/15 16 accesorii auto-ascutire Negru / Argintiu de la Philips

Aparat tuns barba seria7000,MG7736/15,16 in1 Un singur instrument, aranjare optimă pentru faţă, cap şi corp Aparat de tuns premium 16 în 1 pentru versatilitate maximă 16 instrumente Lame metalice cu auto-ascuţire Funcţionare până la 120 min. Rezistent la utilizarea sub duş Lame metalice durabile cu auto-ascuţire Lamele metalice cu auto-ascuţire sunt incredibil de durabile. Chiar şi după 5 ani, taie la fel ca în prima zi. Tunde-ţi şi stilizează-ţi părul de pe faţă, cap şi corp cu 16 instrumente Acest aparat de tuns multifuncţional îţi tunde şi stilizează cu uşurinţă părul facial, îţi scurtează părul şi îţi îngrijeşte corpul. Aparatul de ras pentru corp rade cu uşurinţă părul de pe corp Rade-te cu uşurinţă în zonele aflate mai jos de gât cu aparatul nostru de ras pentru corp. Sistemul nostru unic de protecţie a pielii protejează chiar şi cele mai sensibile zone ale corpului, permiţându-ţi să îţi razi părul confortabil, chiar şi la 0,5 mm. Aparatul de ras de precizie desăvârşeşte linia obrajilor, a bărbiei şi a gâtului Foloseşte aparatul de ras de precizie după tuns pentru a desăvârşi linia obrajilor, a bărbiei şi a gâtului. Aparatul de tuns cu lamă lată tunde rapid chiar şi cel mai des păr Creează-ţi rapid propriului stil. Aparatul de tuns cu lamă extralată de 41 mm tunde mai mult la fiecare trecere. Aparatul metalic de tuns pentru detalii defineşte linia bărbii sau a ciocului Creează linii, contururi şi detalii fine cu precizie, pentru a-ţi defini sau schimba stilul. Aparatul de tuns părul din nas elimină cu delicateţe părul nedorit din nas şi urechi Elimină părul nedorit din nas şi urechi, uşor şi confortabil. 9 piepteni pentru tunderea părului de pe faţă, cap şi corp 2 piepteni pentru aspect nebărbierit (1, 2 mm), 1 pieptene ajustabil pentru barbă (3-7 mm), 4 piepteni pentru păr (4, 9, 12, 16 mm) şi 2 piepteni pentru corp (3, 5 mm). Durată de funcţionare: până la 120 de minute de utilizare fără fir la fiecare încărcare Bateria litiu-ion de înaltă performanţă asigură până la 120 de minute de funcţionare la fiecare încărcare completă de o oră. O încărcare rapidă de 5 minute îţi permite un tuns complet. Mâner din cauciuc anti-alunecare pentru confort şi control îmbunătăţite Mâner din cauciuc de înaltă calitate pentru confort şi control la nivel superior în timpul tunsului. Rezistent la utilizare sub duş pentru utilizare şi curăţare comode Acest aparat de tuns a fost conceput pentru a fi rezistent la apă, astfel încât să îl poţi utiliza confortabil la duş şi să îl poţi curăţa cu uşurinţă la robinet. Aparatul de tuns metalic îţi tunde cu precizie barba, părul şi părul de pe corp Foloseşte aparatul de tuns metalic cu lame metalice cu ascuţire automată fără pieptene pentru a obţine linii clare şi definite în jurul bărbii, gâtului şi liniei părului sau pentru a tunde părul de pe corp la o lungime minimă.



Aparat de tuns barba si parul 16 in 1 Philips Multigroom MG7736/15, lame metalice cu auto-ascutire, 9 piepteni, rezistent la dus, husa, Negru / Argintiu

 

 

Un singur instrument, aranjare optima pentru fata, cap si corp

Perfectioneaza-ti stilul cu cel mai precis si mai versatil aparat de tuns al nostru. 16 instrumente premium iti permit sa-ti creezi un stil unic, din cap pana-n picioare. Beneficiaza de precizie maxima cu lamele cu auto-ascutire si de control complet cu manerul din cauciuc antialunecare.

 

Lame metalice durabile cu auto-ascutire

Lamele metalice cu auto-ascutire sunt incredibil de durabile. Chiar si dupa 5 ani, taie la fel ca in prima zi.

 

Tunde-ti si stilizeaza-ti parul de pe fata, cap si corp cu 16 instrumente

Acest aparat de tuns multifunctional iti tunde si stilizeaza cu usurinta parul facial, iti scurteaza parul si iti ingrijeste corpul.

 

Aparatul de ras pentru corp rade cu usurinta parul de pe corp

Rade-te cu usurinta in zonele aflate mai jos de gat cu aparatul nostru de ras pentru corp. Sistemul nostru unic de protectie a pielii protejeaza chiar si cele mai sensibile zone ale corpului, permitandu-ti sa iti razi parul confortabil, chiar si la 0,5 mm.

 

Aparatul de ras de precizie desavarseste linia obrajilor, a barbiei si a gatului

Foloseste aparatul de ras de precizie dupa tuns pentru a desavarsi linia obrajilor, a barbiei si a gatului.

 

Aparatul de tuns cu lama lata tunde rapid chiar si cel mai des par

Creeaza-ti rapid propriului stil. Aparatul de tuns cu lama extralata de 41 mm tunde mai mult la fiecare trecere.

 

Aparatul metalic de tuns pentru detalii defineste linia barbii sau a ciocului

Creeaza linii, contururi si detalii fine cu precizie, pentru a-ti defini sau schimba stilul.

 

Aparatul de tuns parul din nas elimina cu delicatete parul nedorit din nas si urechi

Elimina parul nedorit din nas si urechi, usor si confortabil.

 

9 piepteni pentru tunderea parului de pe fata, cap si corp

2 piepteni pentru aspect nebarbierit (1, 2 mm), 1 pieptene ajustabil pentru barba (3-7 mm), 4 piepteni pentru par (4, 9, 12, 16 mm) si 2 piepteni pentru corp (3, 5 mm).

 

Durata de functionare: pana la 120 de minute de utilizare fara fir la fiecare incarcare

Bateria litiu-ion de inalta performanta asigura pana la 120 de minute de functionare la fiecare incarcare completa de o ora. O incarcare rapida de 5 minute iti permite un tuns complet.

 

Maner din cauciuc anti-alunecare pentru confort si control imbunatatite

Maner din cauciuc de inalta calitate pentru confort si control la nivel superior in timpul tunsului.

 

Rezistent la utilizare sub dus pentru utilizare si curatare comode

Acest aparat de tuns a fost conceput pentru a fi rezistent la apa, astfel incat sa il poti utiliza confortabil la dus si sa il poti curata cu usurinta la robinet.

 

 

Aparatul de tuns metalic iti tunde cu precizie barba, parul si parul de pe corp

Foloseste aparatul de tuns metalic cu lame metalice cu ascutire automata fara pieptene pentru a obtine linii clare si definite in jurul barbii, gatului si liniei parului sau pentru a tunde parul de pe corp la o lungime minima.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      MG7736/15
    • Culoare
      Negru - Argintiu
    • Fir
      Nu
  • Specificatii
    • Autonomie
    • Alimentare
      Baterie Li-on
    • Autoascutire
      Da
    • Lavabil
      Nu
    • Functii
      Rezistent la apa
      Maner anti-alunecare
      Indicator baterie
      Autoascutire
      Incarcare rapida in 5 minute
    • Altele
      10 Trepte de taiere

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.