Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparate intretinere si ingrijire corporala Garett Electronics Lampa de albire dentara LED, Cablu de alimentare micro USB integrat, Alb

Cod:

5903246289466


Cod intern: #2564884

  • Distribuie pe:
169,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparate intretinere si ingrijire corporala Lampa de albire dentara LED, Cablu de alimentare micro USB integrat, Alb de la Garett Electronics

Albirea dintilor - Lampa Garett Beauty Smile Connect

Un zambet frumos nu trebuie sa fie un vis devenit realitate

Chiar daca iubesti cafeaua, ceaiul, vinul rosu sau alte bauturi pentru colorarea dintilor. Chiar daca nuanta lor galbena se datoreaza varstei sau fumatului. Lampa de albire dentara Beauty Smile Connect de la Garett te va ajuta sa-ti recapeti posibilitatea de a-ti exprima liber bucuria. Este un dispozitiv modern, sigur, care va permite sa usurati smaltul dentar pana la mai multe tonuri acasa. In setul cu lampa de albire LED vei primi tot ce ai nevoie pentru a efectua un tratament de 14 zile. Nu este nevoie sa stai pe scaunul stomatologului si mult mai ieftin decat la cabinet!

Un set complet de albire a dintilor

Conectati tava dentara din silicon la lampa de albire LED. Puneti o cantitate mica de gel de albire inclus in capac. Pune-l in gura, asigurandu-te ca gelul nu iti atinge gingiile si porneste dispozitivul. Lasati-l sa actioneze timp de 30 de minute si apoi clatiti-va gura cu apa calda. Repeta tratamentul in fiecare zi timp de cateva zile pentru a-ti schimba zambetul! Nu ai nevoie de nimic altceva.

Alimentare prin conectare la un telefon

Cand utilizati Garett Beauty Smile Connect, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la accesul la priza. Dispozitivul este alimentat prin conectarea la telefon. Un singur tratament dureaza 16 minute si nu necesita cantitati semnificative de energie. In cutie veti gasi conectori potriviti pentru iPhone (tip Lightning) si telefoane Android (USB-C). Prin urmare, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la adaptoare sau cabluri suplimentare.

Indeparteaza decolorarea cauzata de varsta, precum si consumul de ceai sau cafea si fumatul

Fie ca esti un iubitor de cafea sau un fumator, obiceiurile tale afecteaza aspectul smaltului tau si culoarea dintilor tai. Decolorarea rezultata poate fi totusi indepartata. Trusa de albire dentara Garett Beauty Smile Connect ajuta la luminarea smaltului, facand zambetul din nou stralucitor. Chiar daca nu vrei sa renunti la aceste mici placeri, efectul va dura cateva luni.

Albirea dintilor rapida si sigura

Tratamentul complet cu Garett Beauty Smile Connect dureaza 14 zile. Ai nevoie de doar 16 minute pentru a-ti albi dintii in fiecare zi. Aceasta este una dintre cele mai rapide moduri de a avea un zambet stralucitor fara a parasi casa. Procedura efectuata conform instructiunilor este, de asemenea, complet sigura. Doar puneti o cantitate mica de gel pe dinti, conectati dispozitivul la telefon, puneti piesa bucala in gura si strangeti-o. Cand apasati un buton de pe cablul de alimentare, lampa de albire a dintilor va incepe sa functioneze, iar dupa 16 minute se va stinge automat. Lumina LED albastra activeaza gelul de albire – de aceea efectele se observa atat de repede!

Pentru cele mai bune rezultate, utilizati pulbere de carbon Garett Smile Powder inainte de fiecare utilizare a lampii.

Oprire automata a dispozitivului dupa tratament

Cronometrul incorporat se va asigura ca fiecare tratament de albire dentara dureaza exact asa cum ar trebui. Garett Beauty Smile Connect se opreste automat dupa 16 minute de expunere. Apoi scoateti pur si simplu piesa bucala si apoi clatiti-o cu apa, la fel ca gura. Nu mancati si nu beti altceva decat apa in urmatoarele 30 de minute pentru cele mai bune rezultate. De aceea, procedura de albire a dintilor la domiciliu este cel mai bine efectuata seara.

 

Specificatii tehnice


  • Aparate intretinere si ingrijire corporala
    • Tip produs
      Gel albire dinti
      Lampa albire
    • Pentru
      Unisex
    • Tip Alimentare
      Adaptor USB Type-C
    • Zona corporala
      Dinti
    • Utilizare
      Dinti

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.