Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator HOOVER RC60PET 011 450W EPA 2L Albastru / Negru

Cod:

RC60PET 011


Cod intern: #731667

  • Distribuie pe:
459,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Aspirator RC60PET 011 450W EPA 2L Albastru / Negru de la HOOVER

Aspirator fara sac Hoover RC60PET 011, tehnologie ciclonica, 450 W, raza de lucru 8 m, filtru EPA lavabil, cos 2 l, Albastru/Negru

 

 

GAMA REACTIV

Gama REACTIV de aspiratoare fara sac de la Hoover nu va va dezamagi, datorita performatelor ridicate de curatare si capacitatii mari a rezervorului. Aspiratoarele din gama REACTIV sunt usoare, moderne si  echipate cu tehnologie ciclonica. Fluxul de aer optimizat si gradul ridicat de separare a prafului permit o intretinere redusa.

 

COMPACT, SILENTIOS SI ECONOMICOS

Aspiratorul fara sac Hoover RC60PET 011 are o putere de 450 W. Aspiratorul este compact, silentios si cu un consum redus de energie. 

Manerul ergonomic pentru o transportare usoara va fi foarte util mai ales in spatii cu mai multe etaje sau camere, iar raza mare de lucru de 8 m va va permite sa atingeti practic orice colt al camerei.

 

TEHNOLOGIA CICLONICA

Hoover RC60PET 011 are tehnologie ciclonica, astfel murdaria este aspirata intr-un recipient special si apoi separata de aer. Chiar si cele mai mici particule cum ar fi polenul si alergenii sunt prinsi de filtrul EPA lavabil si nu scapa in afara dispozitivului. Datorita acestei tehnologii, puterea dispozitivului este mentinuta constanta indiferent de nivelul de umplere a rezervorului. Capacitatea rezervorului este de 2 l.

 

 

GOLIREA USOARA SI IGIENICA A RECIPIENTULUI DE COLECTARE 

In plus, faci economii pentru ca nu vei mai avea nevoie de saci. Are un recipient care se poate goli foarte usor, doar la o apasare de buton.

Nu vei intra in contact cu praful, lucru care este foarte util pentru cei care sufera de alergii dar si foarte igienic pentru orice utilizator.

 

ACCESORII

Aspiratorul vine echipat cu un set complet de accesorii:  duza pentru covor, pentru mocheta, parchet si duza speciala pentru aspirarea parului lasat de animalele de companie. De asemena beneficiezi si de 2 duze pentru colturi greu accesibile.

 

 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Filtru lavabil
      Indicator recipient colector plin
      Compartiment scame detasabil
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      2 Litri
    • Lungime cablu
      5 m
    • Altele
      75 dB

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.