Luni - Vineri 9:00 - 18:00

BOXE EDIFIER 2.0, RMS: 66W (2 x 15W, 2 x 18W), bluetooth, telecomanda wireless, volum, bass, treble, dual RCA, sub-out, brown, "R1700BTS-BR" (include TV 10lei)

Cod:

R1700BTS-BR


Cod intern: #2131613

  • Distribuie pe:
559,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere BOXE EDIFIER 2.0, RMS: 66W (2 x 15W, 2 x 18W), bluetooth, telecomanda wireless, volum, bass, treble, dual RCA, sub-out, brown, "R1700BTS-BR" (include TV 10lei) de la Edifier

Boxe Edifier 2.0, 66W, bluetooth, brown

Conectati-va la dispozitive utilizand tehnologia Bluetooth 5.0. Bucurati-va de ascultarea de pe telefon, laptop sau tableta cu conexiune wireless, functioneaza cu dispozitive iOS, Android, Mac sau Windows. Soundfield Spacializer Soundfield Spacializer simuleaza un sunet mai mare cu o simpla apasare de buton. Aceasta caracteristica unica creeaza un sunet cu arhiva larga, optimizand fiecare canal, trimitand semnale opuse pentru a elimina interferentele reciproce si pentru a imbunatati separarea. Eagle Eye Woofer Putere nedistorsionata, woofer de 4 inci si tweeter cu cupola de matase de 19 mm, difuzoarele active pentru raft Bluetooth Edifier R1700BTs fac chiar si sunetele greu de remarcat foarte clare. Iar DSP (Digital Signal Processing) si DRC (Dynamic Range Control) ajuta la minimizarea distorsiunii pentru un sunet imbunatatit chiar si la un volum redus. Mai multe modalitati de conectare Cand este conectat, sub-out-ul detecteaza automat subwooferul si activeaza crossover-ul digital. Intrarile RCA duale va permit sa va conectati la doua dispozitive simultan. Conectati-va la dispozitivele dvs., cum ar fi telefonul, computerul, laptopul, tableta sau consola de jocuri cu cablu audio RCA-RCA si cablu audio de 3,5 mm-RCA, eliminand necesitatea de a comuta cablurile. Controale incorporate Cadranele convenabile de pe panoul lateral al difuzorului va permit sa reglati basul, inalte si volumul, apasati butonul de volum pentru a comuta intre intrari. Telecomanda Wireless Reglati volumul, mute / unmute, comutati intrarile, Bluetooth, selectati extensia campului de sunet si modul de conectare cu telecomanda fara fir, nu este nevoie sa parasiti canapeaua. Grill detasabil Protejeaza driverele difuzoarelor, usor de indepartat pentru curatare. Carcasa clasica din lemn Aceste difuzoare remarcabile sunt fabricate din lemn MDF cu un finisaj din vinil de nuc, concepute pentru a preveni rezonanta. Un plus extraordinar pentru camera de zi, birou sau studiu.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      R1700BTS-BR
  • Specificatii tehnice
    • Tip sistem
      2.0
    • Putere RMS
    • Putere PMPO
      66 w
    • Banda de frecventa
      52 - 20.000 Hz
    • Putere satelit RMS
      2 x 15W, 2 x 18W
    • Distorsiuni
      85 dB
    • Telecomanda
      DA
    • Culoare
    • Dimensiuni (L x l x h)
      256 x 214 x 154 mm
    • Altele
      Boxa cu Jack 3.5 mm Bluetooth

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.