Luni - Vineri 9:00 - 18:00

BOXE EDIFIER desktop bluetooth, RMS: 70W (2 x 20W, 2 x 15W), Bluetooth 5.0, RCA, AUX, Line-Out, brown, "D12-BR" (include TV 0.8lei)

Cod:

D12-BR


Cod intern: #2131621

  • Distribuie pe:
434,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere BOXE EDIFIER desktop bluetooth, RMS: 70W (2 x 20W, 2 x 15W), Bluetooth 5.0, RCA, AUX, Line-Out, brown, "D12-BR" (include TV 0.8lei) de la Edifier

Boxe Edifier D12-BR, 70W RMS, Bluetooth, RCA, AUX, Line-Out, Maro

Bluetooth 5.0, intrari RCA, AUX disponibile. Port Line-out pentru un subwoofer suplimentar sau difuzoare active. Sunet de calitate superioara 2 woofere de 4 inchi pentru un raspuns optim la bas si sunet fin reglat in mod natural produs de 2 tweeter cu dom de matase de 19 mm. Carcasa din lemn de calitate O carcasa din lemn de calitate reduce rezonanta acustica, complimenteaza decorul oricarei incaperi.Daca va doriti un sunet clar ca buna ziua, care sa surprinda fiecare nuanta minuscula din muzica dumneavoastra, atunci merita sa ascultati D12. Un total de 70 de wati (RMS) de putere de iesire fara distorsiuni va asigura ca veti obtine un sunet clar si fara compromisuri oriunde in camera. Configurare usoara Spre deosebire de multe alte boxe complicate, nu trebuie sa va chinuiti prea mult pentru a o monta si nu va ocupa prea mult spatiu. Asezati-o oriunde doriti, cum ar fi camera de zi, camera de studiu, sufrageria sau dormitorul, conectati-o doar la sursa de alimentare si este gata de utilizare. Carcasa din lemn de calitate Carcasa din lemn de calitate minimizeaza rezonanta acustica si produce un sunet dincolo de tot ceea ce ati ascultat pana acum de la un difuzor de calculator. Mai multe tipuri de conectivitate Port de intrare RCA/AUX pentru conectivitate versatila la dispozitive externe, cum ar fi televizorul, DVD-ul si o iesire de linie, daca doriti sa adaugati un subwoofer suplimentar sau difuzoare active. De asemenea, il puteti conecta wireless cu smartphone-ul, laptopul cu ajutorul conectivitatii Bluetooth5.0. Operare usoara Trei butoane montate in partea superioara (selectorul de bas, selectorul de inalte, selectorul de volum/selectorul de intrare) permit un control simplu si precis al treptelor, al basului si al volumului/intrare. Telecomanda fara fir De asemenea, este prevazut cu o telecomanda usor de utilizat, astfel incat sa puteti regla rapid volumul sau sa treceti la modul dorit: modul film, modul muzica sau alte modele de intrare. Nota: In modul Film, calitatea sunetului va fi modificata sau distorsionata atunci cand campul sonor este extins. Prin urmare, va rugam sa activati modul Muzica atunci cand ascultati muzica.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      D12-BR
  • Specificatii tehnice
    • Tip sistem
      2.0
    • Putere RMS
    • Banda de frecventa
      54Hz - 20KHz
    • Putere satelit RMS
      2 x 20W, 2 x 15W
    • Distorsiuni
      85 dB
    • Amplificare
      Integrata
    • Telecomanda
      DA
    • Culoare
    • Altele
      Bluetooth 5.0

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.