Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Carcasa Darkflash DLM21 Mesh computer case Negru

Cod:

20865


Cod intern: #2041169

  • Distribuie pe:
230,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Carcasa Darkflash DLM21 Mesh computer case Negru de la Darkflash

Carcasa computerului Darkflash DLM21 Mesh

Dacă sunteți în căutarea unei carcase pentru computer care să vă impresioneze prin designul său elegant și să vă permită să vă extindeți hardware-ul cu o serie de componente funcționale, DLM21 Mesh va fi un adevărat succes! Fața din plasă și panoul lateral din sticlă securizată oferă o imagine de ansamblu convenabilă asupra interiorului PC-ului, în timp ce designul magnetic oferă acces ușor și înlocuire ușoară a pieselor. Canalul de răcire intern și posibilitatea de a instala componente suplimentare elimină problema supraîncălzirii hardware-ului. Printre altele, carcasa are un port USB 3.0.

 

Design atent gândit

Nu mai trebuie să folosiți unelte pentru a scoate carcasa și a înlocui piesele. Puteți deschide comod panoul lateral magnetic oricând aveți nevoie. Fabricat din sticlă călită - oferă o vedere excelentă asupra componentelor individuale ale computerului dvs., la fel ca și modelul de plasă din față. Toate acestea fac, de asemenea, posibilă obținerea unor efecte de iluminare excelente. Produsul se remarcă și printr-o textură excelentă, care este oferită de oțelul SPCC vopsit de 0,6 mm.

 

Soluții optime - răcire eficientă

Nu vă fie teamă de problemele de răcire a computerului. Produsul este compatibil cu diferite tipuri de componente. De exemplu, puteți instala cu succes 2 ventilatoare de 120/140 mm pentru răcire cu aer și un răcitor de apă de 240 mm. În total puteți instala până la 6 ventilatoare! Carcasa este echipata si cu un canal de racire intern.

 

Extensibilitate mare

Totuși, acesta nu este sfârșitul posibilităților tale! Compatibilitatea largă a modelului și designul său ușor de utilizat vă facilitează extinderea sau actualizarea computerului. Printre altele, carcasa suportă instalarea de hard disk-uri SATA de 2,5 sau o sursă de alimentare de 210 mm.

 

Compatibilitate USB 3.0

Descoperiți avantajele USB 3.0 de mare viteză. Portul potrivit situat în partea de sus a carcasei vă va oferi și mai mult confort. De asemenea, este compatibil cu USB 2.0 și vine cu porturi audio HD și USB 2.0, astfel încât să îl puteți personaliza în funcție de nevoile dvs. și să creați computerul perfect pentru dvs.!

Specificație

Marca Darkflash
Tip de caz Mini-turn
Dimensiuni 376x208x405mm
Material SPCC 0,6 mm
Greutate netă 4,9 kg
Placa de baza standard M-ATX, ITX
Opțiuni de montare HDD 2 sau 1
Opțiuni de montare SSD 3 sau 2
Sloturi de extensie 4
Max. Card VGA 350/330mm
Max. Cooler CPU 160 mm
Opțiuni de montare a sursei de alimentare 210 mm, jos
Opțiuni de montare a sistemului de răcire Față: ventilator de 120 mm x2;
Spate: 120 mm răcire cu apă/ventilator 120 mm x1;
De sus: 240 mm de răcire cu apă/ventilator de 120 mm x2/ventilator de 140 mm x2;

(fără ventilatoare incluse)
Porturi I/O USB 3.0 x1, USB 2.0 x2, HD Audio
Panoul frontal SPCC
Panoul din stânga Geam securizat

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.