Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Carcasa Darkflash Aquarius Acrylic Computer case Negru

Cod:

27612


Cod intern: #2041171

  • Distribuie pe:
157,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Carcasa Darkflash Aquarius Acrylic Computer case Negru de la Darkflash

Carcasă pentru computer Darkflash Aquarius Acrylic

Construiește-te computerul perfect pentru muncă sau jocuri. Carcasa Darkflash Aquarius Acrylic vă va permite să instalați fără probleme componentele la alegere și oferă spațiu pentru până la 8 ventilatoare pentru a evita supraîncălzirea. De asemenea, veți avea la dispoziție mai multe porturi cheie, inclusiv USB 3.0. Produsul se remarcă și prin designul său modern, original - panourile transparente vă vor face mai ușor să obțineți efecte vizuale fantastice, de exemplu, cu ventilatoare ARGB.

 

Construiește-ți computerul de vis

Vrei să joci chiar și cele mai solicitante jocuri fără interferențe? Sau poate aveți nevoie de un computer puternic pentru muncă? Carcasa Aquarius Acrylic se va dovedi în aproape orice situație! Produsul este compatibil cu standardele plăcilor de bază ITX, M-ATX și ATX și vă permite să instalați unități SSD sau HDD. De asemenea, puteți instala o placă grafică de până la 330 mm în lungime și un cooler CPU de până la 160 mm înălțime. Carcasa oferă și 7 sloturi pentru carduri de expansiune. Posibilitățile sunt aproape nesfârșite!

 

Sistem de racire eficient

Nu mai trebuie să vă faceți griji că computerul se încălzește excesiv. Carcasa Aquarius Acrylic oferă un canal intern de răcire special conceput și vă permite să instalați până la 8 ventilatoare de 120 mm. De asemenea, este posibil să instalați un răcitor de apă de 240 mm pe panoul frontal. Acum puteți folosi programe de grafică solicitante sau puteți juca jocurile preferate fără griji!

 

Porturi și butoane utile

Bucurați-vă de lucru confortabil la computer. Carcasa este echipată cu mai multe porturi, de exemplu, USB 2.0 și USB 3.0, astfel încât să poți transfera fișierele de care ai nevoie în cel mai scurt timp. Acesta este ideal pentru designeri grafici, fotografi și multe altele! Modelul Aquarius Acrylic oferă și o ieșire pentru căști/difuzor, intrare pentru microfon, precum și butoane Reset și Power. Acum tot ce ai nevoie este la îndemâna ta!

 

Elegant și funcțional

Carcasa se remarcă prin panoul frontal original, al cărui design amintește de o tăietură de diamant. De asemenea, a fost echipat cu un panou lateral din sticlă călită de culoare închisă. Datorită acestui lucru, puteți, de exemplu, să expuneți componente cu iluminare de fundal RGB și să oferi computerului dvs. un caracter de joc remarcabil! Produsul oferă, de asemenea, o carcasă de hard disk independentă. De remarcat este și capacul superior magnetic, care vă va proteja hardware-ul de praf și îl va face mai ușor de curățat.

Specificație:
Marca Darkflash
Model Acrilic Vărsător
Culoare Negru
Tip de locuință Turnul Mijlociu
Placa de baza standard ATX, M-ATX, ITX
Panou lateral Geam securizat
Panoul frontal Plastic
Dimensiuni 365 x 192 x 450 mm
Greutate 3,18 kg
Locații de montare a discurilor HDD x 3;
SSD x 2;
Sloturi pentru carduri de expansiune 7
Lungimea maximă a plăcii grafice 330 mm
Înălțimea maximă de răcire a procesorului 160 mm
Locația de montare a sursei de alimentare Fund
Opțiuni de montare a ventilatorului Față: ventilator de 120 mm x3;
Spate: ventilator de 120 mm x1;
Sus: ventilator de 120 mm x2;
Jos: ventilator de 120 mm x2;

(fără ventilatoare incluse)
Opțiuni de montare pentru răcirea cu apă Față: 240 mm răcire cu apă
Conectori USB 3.0 x1, USB 2.0 x2, ieșire căști/difuzor, intrare microfon, alimentare, resetare

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.