Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Carcasa MSI MPG GUNGNIR 110R ARGB

Cod:

306-7G10R21-W57


Cod intern: #645829

  • Distribuie pe:
579,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Carcasa MPG GUNGNIR 110R ARGB de la MSI

Carcasa MSI MPG GUNGNIR 110R ARGB, Mid-Tower, fara sursa, ATX, Black

 

 

 

Gaming cu stil

Seria MPG scoate la iveala tot ce este mai bun in gameri, permitand o expresie completa in culori, cu control si sincronizare avansate a iluminarii RGB. Experimentati la un alt nivel de personalizare cu o banda LED frontala care ofera notificari convenabile in joc si in timp real. Cu seria MPG, transformati-va echipamentul in centrul atentiei si clasamentele de top in stil.

 

Temelia excelentei

Exceleaza cu seria MPG GUNGNIR 110, simbolul standardelor inalte intr-un sasiu de tip mid-tower. Proiectat cu versatilitate, construit din materiale de inalta calitate si nascut pentru performanta. Alegeti eminenta si imbratisati excelenta.

The Foundation for Excellence
   

Lucrata cu maiestrie

MPG GUNGNIR 110R este proiectat cu un aspect memorabil de inalta performanta pentru a impresiona la prima vedere. Un panou frontal din sticla elegant ofera o vedere uimitoare a iluminarii interioare, care evidentiaza calitatea pieselor din restul sistemului.

 

Beautiful Craftsmanship
   

Buton insta-light loop

Controlati rapid culoarea ventilatorului si efectele de iluminare cu Insta-Light Loop la simpla apasare a unui buton. Faceti clic pe profiluri usor si alegeti un favorit.

 

Insta-Light Loop Button

 

Posibilitati hardware

 

Filtru de praf magnetic

Capacul de aerisire superior al seriei MPG GUNGNIR 110 ofera un flux suplimentar de aer al sistemului si vine cu un filtru magnetic de praf pentru indepartare si curatare usoara.

Magnetic Dust Filter
   

Panou din sticla securizata

Seria MPG GUNGNIR 110 va dezvaluie arsenalul cu un panou lateral din sticla temperata. 

Tempered Glass Window
   

Flux de aer optimizat

Seria MPG GUNGNIR 110 este bine echipata pentru a oferi cel mai eficient flux de aer pentru racirea sistemului. Seria MPG GUNGNIR 110 vine cu 4 ventilatoare si poate accepta in total pana la 6.

Optimized Airflow Design

 

Spatiu pentru componente

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.