Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Card memorie GOODRAM Memory card Micro SDXC 256GB Class 10 UHS-I + Adapter

Cod:

M1AA-2560R12


Cod intern: #387604

  • Distribuie pe:
94,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 99 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Card memorie Memory card Micro SDXC 256GB Class 10 UHS-I + Adapter de la GOODRAM

 

Card de memorie microSDXC Goodram 256GB,UHS I,cls 10 + adaptor, M1AA-2560R12

 
 
Cardurile de memorie microSD cu interfata UHS-I sunt ideale pentru dispozitivele moderne. Interfata rapida UHS-I va permite sa profitati din plin de smartphone-uri si tablete moderne, iar adaptorul inclus in setul M1AA va permit sa utilizati microCard-ul dumneavoastra si pe dispozitive cu slot pentru card SD.
 

Interfata UHS-I rapida

Utilizarea interfetei rapide UHS-I permite obtinerea unor performante bune, viteza de citire de pana la 100 MB/s si viteza minima de scriere de 10 MB/s. Acest lucru are un impact direct asupra calitatii si fiabilitatii functiilor de executare.

 

O gama larga de utilizare

Cu ajutorul clasei de viteza UHS-I, cardul GOODRAM va permite sa surprindeti fotografii perfecte pe orice dispozitiv echipat cu un slot pentru card SD. Nu conteaza daca este o camera, un video recorder sau un laptop, GOODRAM este o memorie care va va permite sa tineti pasul cu ritmul rapid al vietii de zi cu zi.

 

Capteaza intotdeauna momentul perfect

Prin utilizarea adaptorului inclus in kitul M1AA, creste functionalitatea microCARD-ului. Datorita adaptorului, microCARD-ul poate fi utilizat in camere, PC-uri si laptopuri cu slot pentru card SD.

 

Specificatii tehnice


  • Specificatii tehnice
    • Tip memorie
    • Capacitate
    • Viteza citire
      100
    • Viteza scriere
      10
    • Altele
      Class 10 UHS

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.