Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Bowie EX TWS black

Cod:

27171


Cod intern: #2003937

  • Distribuie pe:
292,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Bowie EX TWS black de la Baseus

Căști TWS Baseus Bowie EX (negru)

Cufundă-te în lumea muzicii cu căștile Baseus Bowie EX. Acestea oferă sunet surround și o conexiune stabilă, fără interferențe, până la 10 metri. În plus, microfoanele cu ENC vă permit să efectuați apeluri telefonice în medii zgomotoase, iar designul ergonomic este responsabil pentru un confort de lungă durată. O aplicație dedicată oferă acces convenabil la mai multe funcții suplimentare, iar latența redusă îmbunătățește experiența imersivă. Căștile sunt, de asemenea, disponibile în două opțiuni de culoare: alb și negru, astfel încât există ceva pentru toată lumea.

 

Calitate impresionantă a sunetului

Folosirea materialelor de înaltă calitate a dus la o calitate excelentă a sunetului. Căștile oferă un sunet bogat în detalii, sub forma unor înalte plăcute pentru urechi și a unor bas profunde. În plus, tehnologia BISA oferă un sunet surround clar ca bună ziua, pentru o imersiune mai mare.

 

2 moduri de funcționare

Personalizați performanța căștilor pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Bowie EX oferă 2 moduri de redare, astfel încât veți alege unul în funcție de situație. Music oferă un sunet de calitate HiFi, care vă va face să vă simțiți ca la un concert. Theater, pe de altă parte, este responsabil pentru un câmp sonor larg și bas profund, îl veți folosi, de exemplu, la vizionarea de filme.

 

Vorbiți liber la telefon

Purtați conversații la telefon chiar și în mijlocul junglei urbane. Căștile Baseus Bowie EX sunt echipate cu 4 microfoane cu anulare a zgomotului ENC și algoritm AI, care filtrează cu precizie zgomotul exterior și evidențiază vocea interlocutorului. Ca urmare, sunteți sigur că interlocutorul vă va auzi întotdeauna.

 

Conexiune rapidă și stabilă

Căștile se conectează la un dispozitiv compatibil prin Bluetooth versiunea 5.3. Acest lucru se traduce printr-o conexiune rapidă și stabilă, fără interferențe, de până la 10 metri. În plus, acestea se remarcă prin latența redusă (0,06 sec), pentru o mai bună sincronizare video și audio.

 

Timp de lucru lung, încărcare rapidă

Căștile Baseus sunt echipate cu baterii rezistente, care le permit să funcționeze până la 6 ore cu o singură încărcare. Carcasa, pe de altă parte, oferă până la 30 h de redare. În plus, tehnologia Baseus Rapid Charge garantează aproximativ 2 h de redare după doar 10 min de încărcare. Pentru a reînnoi complet energia căștilor, aveți nevoie de aproximativ 1 h.

 

Capacități suplimentare

Acesta nu este sfârșitul avantajelor căștilor Baseus. Veți împerechea Bowie EX cu două dispozitive în același timp, iar atunci când vizionați filme sau jucați jocuri, căștile vor ajusta automat frecvența la nivelul potrivit pentru o mai bună imersiune. În plus, căștile vor opri redarea atunci când le scoateți din urechi și o vor relua - când vi le puneți la loc. În plus, o aplicație dedicată oferă acces la funcții precum EQ și actualizări OTA.

 

Operare simplă și convenabilă

La prima asociere, căștile se conectează automat la dispozitiv atunci când deschideți capacul carcasei, pentru un plus de confort. În plus, panourile tactile de pe Bowie EX vă permit să personalizați funcționarea căștilor. Folosiți-le pentru a sări peste o melodie, a răspunde la un apel primit, a lansa asistentul vocal, a activa modul de întârziere redusă, a trece la modul BISA etc. Acum aveți acces la cele mai importante funcții la îndemână - fără a fi nevoie să scoateți telefonul din buzunar.

 

Inclus

  • căști
  • Cablu de încărcare de la USB la USB-C
  • benzi de cauciuc interschimbabile (3 perechi)
  • Manual de utilizare

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      EX TWS
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.3
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Timp incarcare
      1 h
    • Autonomie
    • Timp standby
      10 ore cu carcasa de incarcare
    • Culoare
    • Greutate
      48.6 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.