Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Bowie WM05 TWS, Bluetooth 5.0 white

Cod:

25395


Cod intern: #2003941

  • Distribuie pe:
229,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Bowie WM05 TWS, Bluetooth 5.0 white de la Baseus

Căști TWS Baseus Bowie WM05 

Duceți-vă experiența muzicală la următorul nivel. Căștile TWS Baseus Bowie WM05 garantează o calitate excelentă a sunetului, datorită driverelor de 10 milimetri. Bluetooth 5.2 este responsabil pentru transmiterea fiabilă a semnalului până la 10 metri, iar panoul tactil practic facilitează utilizarea. Acestea au 4 microfoane încorporate pentru conversații și oferă un mod de anulare a zgomotului de până la 43 dB. Timpul de funcționare de până la 28 de ore și designul ergonomic fac căștile excelente pentru utilizarea zilnică.

 

Calitate impresionantă a sunetului

Află cât de bine pot suna melodiile tale preferate. Bowie WM05 dispun de drivere de înaltă performanță de 10 mm cu diafragme compozite. De asemenea, acestea acceptă codecurile AAC și SBC. Toate acestea înseamnă că aceste căști garantează un sunet de înaltă calitate și saturat de detalii.

 

Tăiați zgomotul

Ascultați sunetele muzicii. Cu Baseus Bowie WM05, puteți asculta muzică chiar și în locuri extrem de aglomerate, fără a fi deranjați. Modul de reducere a zgomotului reduce sunetele ambientale cu până la 43 dB. Doriți să rămâneți în contact cu lumea? Activați modul Transparență - acum nu veți mai pierde niciun anunț important în gară!

 

Efectuați apeluri telefonice oriunde doriți

Căștile Baseus Bowie WM05 vă vor permite să comunicați eficient cu ceilalți, indiferent unde vă aflați. Dispozitivul este echipat cu 4 microfoane, precum și cu un algoritm inteligent care reduce eficient zgomotul și ecoul. Vorbiți liber la telefon și fiți sigur că interlocutorii dvs. vor auzi tot ce aveți de spus.

 

Până la 28 de ore de funcționare

Ascultați muzică fără limite! Bateria durabilă a căștilor permite până la 5 ore de redare neîntreruptă a muzicii la o singură încărcare. De asemenea, puteți prelungi acest timp până la 28 de ore folosind carcasa de încărcare. Datorită tehnologiei inovatoare de încărcare rapidă dezvoltată de Baseus, vă puteți bucura de muzică timp de încă 2 ore după doar aproximativ 10 minute de încărcare!

 

Problemele de conectare sunt de domeniul trecutului

Uitați de interferențe și de alte probleme de transmisie a semnalului. Cipul Bluetooth 5.2 avansat este responsabil pentru o conexiune rapidă și stabilă, cu o rază de acțiune de până la 10 metri. Vă veți conecta cu ușurință la până la 2 dispozitive în același timp. Există, de asemenea, tehnologia BSC, care comută automat între dispozitivele împerecheate. Baseus nu a uitat nici de gameri. Căștile suportă un mod special Low Latency, care garantează o latență extrem de scăzută, care este de numai 38 ms. Sincronizarea perfectă a videoclipului și a sunetului vă va face să vă localizați rivalii în cel mai scurt timp și să obțineți o nouă victorie!

 

Funcționare tactilă

Operarea căștilor este extrem de ușoară și convenabilă. Căștile Bowie WM05 au panouri tactile încorporate pentru o utilizare ușoară. Printre altele, le puteți folosi pentru a controla playerul muzical, pentru a răspunde la apelurile primite sau pentru a lansa asistentul vocal. În plus, căștile detectează dacă le aveți în urechi - muzica se va opri automat dacă le scoateți din urechi. Împerecherea în sine este extrem de ușoară, odată conectate, căștile se conectează ele însele la dispozitivul selectat, direct din carcasă!

 

Pariați pe confort

Bowie WM05 se disting prin designul lor ergonomic, care oferă un confort de neegalat în timpul utilizării. Astfel, le puteți utiliza cu succes pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, este demn de remarcat designul modern și elegant al căștilor - acestea vor fi o completare excelentă a stilului dvs. de zi cu zi. Sunt disponibile până la 4 versiuni de culoare - negru, alb, violet și albastru. Fiecare va găsi culoarea perfectă pentru el însuși.

 

Chiar mai multe posibilități

Doriți să obțineți și mai multe posibilități? Descoperiți întregul potențial al căștilor Bowie WM05 descărcând aplicația dedicată Baseus! Aplicația vă va oferi acces la nu mai puțin de 8 funcții suplimentare ale căștilor - astfel încât să puteți ajusta în mod liber funcționarea acestora după bunul dvs. plac. Cu ajutorul acesteia puteți găsi cu ușurință căștile, seta anularea zgomotului, verifica nivelul de încărcare, ajusta funcțiile butoanelor și multe altele.

 

Inclus

  • Căști TWS Baseus Bowie WM05 Baseus Bowie WM05
  • cablu de încărcare
  • Carcasă de încărcare
  • benzi de cauciuc înlocuibile (2 perechi)

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Bowie WM05 TWS
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.2
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Timp incarcare
      1 h
    • Autonomie
    • Timp standby
      Aproximativ 25~28 ore (cu carcasa de încărcare)
    • Culoare
      Alb
    • Greutate
      46,4 g
    • Altele
      65,5 x 48 x 26 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.