Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Edifier W220T TWS Alb

Cod:

25276


Cod intern: #1327335

  • Distribuie pe:
237,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni 12luni persoane juridice


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere W220T TWS Alb de la Edifier

Căști Edifier W220T TWS

Experimentați cât de bine pot suna melodiile preferate. Căștile Edifier W220T TWS sunt echipate cu drivere de 13 milimetri și acceptă tehnologia Snapdragon Sound, astfel încât să poată oferi un sunet de înaltă calitate. Bluetooth 5.3 garantează o conexiune fiabilă, iar anularea zgomotului CVC vă permite să vorbiți liber la telefon. Bucurați-vă de până la 24 de ore de funcționare cu carcasa de încărcare și încercați aplicația Edifier Connect pentru a avea acces la o serie de funcții interesante.

 

Calitatea superioară a sunetului

Fii uimit de calitatea înaltă a sunetului. Căștile acceptă tehnologia Snapdragon Sound și codecul aptX Adaptive, care se traduce printr-un sunet clar, natural și o bogăție incredibilă de detalii. W220T sunt, de asemenea, echipate cu drivere compozite cu cristale lichide mari de 13 mm. Acest lucru le permite să ofere o rezoluție și mai bună și o armonie excelentă. Pune-ți căștile noi, pornește lista de redare preferată și simți că ești la un concert, oriunde te-ai afla!

 

Spune la revedere întârzierilor

Nu mai există probleme de conectare. Un cip Qualcomm QCC3056 îmbunătățit, antenele LDS și tehnologia Bluetooth 5.3 asigură o transmisie rapidă, stabilă și un consum redus de energie. Astfel, vă puteți bucura de performanțe eficiente și fiabile pentru căști. Mai mult, când jucați jocuri, W220T trece automat la modul Low Latency, unde oferă o latență ultra-scăzută de 89 ms. Nu lăsați adversarul să vă surprindă și să câștigați următorul duel!

 

Confortul de utilizare

Nu vă fie frică de disconfort atunci când ascultați melodiile preferate. Căștile sunt extrem de ușoare și confortabile. Ei stau în mod stabil în urechi și nu cad din ele. De asemenea, sunt impermeabile IP54 - le puteți folosi în ploaie sau pe un antrenament fără griji. Operarea W220T este, de asemenea, extrem de ușoară - o prindere ușoară este tot ce este nevoie pentru a comuta o melodie sau a opri redarea, de exemplu. Nu este nevoie să vă adresați telefonului de fiecare dată!

 

Timp lung de lucru

Acum puteți asculta muzică neîntreruptă la serviciu, acasă sau într-o călătorie - nu vă mai faceți griji cu privire la scurgerea bateriei prea repede! Timpul de funcționare al W220T ajunge la 6 ore la o singură încărcare, iar carcasa inclusă oferă încă 18 ore. Împreună, acest lucru vă oferă până la 24 de ore de redare preferate! Nici nu trebuie să așteptați la nesfârșit ca căștile să fie încărcate. Puneți-le în carcasă timp de 15 minute pentru a asculta muzică timp de aproximativ 2 ore!

 

Ei vor funcționa bine atunci când vorbesc la telefon

Vorbești adesea la telefon? Căștile W220T vor fi perfecte și pentru dvs.! Tehnologia Qualcomm aptX Voice asigură o calitate excelentă a sunetului în timpul apelurilor telefonice, iar reducerea zgomotului CVC este responsabilă pentru eliminarea eficientă a zgomotelor de fundal inutile. Deci, puteți vorbi chiar și în locuri zgomotoase, cum ar fi un autobuz sau un supermarket, fără probleme. Căștile sunt, de asemenea, echipate cu microfoane duale.

 

Aplicația Edifier Connect

Obțineți acces la funcții și setări suplimentare. Trebuie doar să descărcați aplicația Edifier Connect și să adăugați căștile la ea! Cu aceasta, puteți, de exemplu, să activați sau să dezactivați modul de joc, să reglați volumul notificărilor, să reglați sensibilitatea touchpad-ului, să setați un cronometru și să verificați nivelurile bateriei. Setările EQ sunt de asemenea disponibile. Încercați aplicația Edifier Connect și faceți căștile W220T și mai bune pentru nevoile dvs.!

 

În cutie

  • Căști
  • Carcasă de încărcare
  • Cablu de încărcare
  • Manual de utilizare

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      W220T
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.3
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Functii
      Răspuns în frecvență 20Hz-40kHz
      SPL 96 ± 3dB SPL (A)
      Impedanță 28Ω
    • Timp incarcare
      90 min
    • Autonomie
    • Timp standby
      18h (carcasă)
    • Culoare
      Alb
    • Greutate
      42g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.