Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Edifier W240TN TWS Negru

Cod:

25277


Cod intern: #1327340

  • Distribuie pe:
320,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere W240TN TWS Negru de la Edifier

Căști TWS Edifier W240TN

Căștile Edifier W240TN TWS sunt echipate cu drivere duale pentru sunet de înaltă calitate. Bluetooth 5.3 este responsabil pentru conexiunea rapidă și stabilă, iar anularea activă a zgomotului vă va ajuta să întrerupeți zgomotul. De asemenea, puteți profita de funcțiile și setările disponibile în aplicația Edifier Connect. Căștile se disting, de asemenea, prin rezistența la apă IP55 și timpul de funcționare lung.

 

O calitate mai bună a sunetului

Ce face căștile să se joace atât de bine? W240TN sunt echipate cu drivere coaxiale dinamice duale, astfel încât să vă puteți bucura de detalii bogate și armonie perfectă. Wooferul de 10 milimetri și driverul tweeter de 6 milimetri oferă bas profund, puternic, înalte plăcute pentru urechi și un răspuns de frecvență mai larg. Oferiți o experiență muzicală mai interesantă și descoperiți detalii necunoscute anterior despre melodiile preferate!

 

Anularea zgomotului

Spune la revedere zgomotului enervant. Căștile acceptă anularea activă a zgomotului, astfel încât să puteți întrerupe zgomotele inutile și să ascultați muzică sau podcast-ul preferat fără întrerupere. Preferați să auziți ce se întâmplă în jurul vostru? Alege modul Ambient Sound și personalizează-l în aplicația Edifier Connect. În acest fel nu veți rata un anunț important la gară sau informații comunicate de colegi!

 

Bluetooth 5.3

Problemele legate de calitatea conexiunii wireless sunt un lucru din trecut. Tehnologia avansată Bluetooth 5.3 garantează o transmisie rapidă și stabilă, un consum redus de energie și o imunitate ridicată la interferențe. Este disponibil și un mod special de joc, cu o latență de doar aproximativ 80 ms. Aceasta este o opțiune ideală pentru jucători - sincronizarea perfectă a videoclipurilor și sunetului va face ușor să vă bateți adversarii!

 

Vorbeste la telefon

De asemenea, puteți vorbi confortabil la telefon cu Edifier W240TN - chiar și în medii extrem de zgomotoase. Tehnologia AI DNN de anulare a zgomotului elimină în mod fiabil sunetele inutile, subliniind în același timp sunetul vocii. Un autobuz aglomerat, un centru al orașului, un supermarket - asigurați-vă că interlocutorii dvs. vă vor auzi perfect oriunde v-ați afla.

 

Timp lung de funcționare

Nu vă mai faceți griji că căștile se vor scurge prea repede. W240TN poate reda muzică timp de până la 7 ore când reducerea zgomotului este activată sau până la 8,5 ore dacă o dezactivați. Cazul inclus vă permite să prelungiți acest timp la 21 de ore sau, respectiv, 25,5 ore. Acum puteți asculta liber melodiile preferate la locul de muncă, acasă și în timp ce călătoriți! Mai mult, aveți nevoie doar de aproximativ 10 minute de încărcare pentru a reda muzică încă 2 ore.

 

Confortul de utilizare

În set veți găsi nu numai căștile, ci și 4 perechi de eartips în diferite dimensiuni (XS, S, M și L). Acest lucru vă permite să reglați în mod optim produsul la nevoile dvs. și să vă bucurați de o utilizare confortabilă. W240TN se potrivește perfect în urechi și este acționat convenabil cu butoane încorporate. Căștile acceptă, de asemenea, asistentul vocal și se disting prin rezistența la apă IP55 - folosiți-le în timpul antrenamentului fără griji. Acestea au, de asemenea, un design modern, elegant.

 

Mai multe posibilități cu aplicația

Asigurați-vă că aveți acces la multe funcții și setări suplimentare. Trebuie doar să instalați aplicația gratuită Edifier Connect și să asociați căștile cu ea! De exemplu, puteți utiliza setările EQ și temporizator. De asemenea, este posibil să schimbați modul sau să vă izolați fonic vocea în modul apel. De asemenea, puteți utiliza telefonul smartphone pentru a seta funcțiile butonului. Spuneți la revedere de la necesitatea de a vă limita la setările din fabrică!

 

În cutie

  • Căști
  • Carcasă de încărcare
  • Eartips de înlocuire (4 perechi, XS, S, M, L)
  • Cablu de încărcare
  • Manual de utilizare

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      W240TN
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.3
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Functii
      Impedanță 24Ω
      SPL 92 ± 3dB SPL (A)
      Răspuns în frecvență 20Hz-20 kHz
    • Timp incarcare
      90 min
    • Autonomie
    • Timp standby
      17h (carcasă)
    • Culoare
    • Greutate
      51,2g
    • Altele
      Căști
      Carcasă de încărcare
      Eartips de înlocuire (4 perechi, XS, S, M, L)
      Cablu de încărcare
      Manual de utilizare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.