Luni - Vineri 9:00 - 18:00

HAVIT Casti fara fir Freego1 Air, bluetooth 5.2, USB-C, 16h, Negru

Cod:

35779


Cod intern: #2506603

  • Distribuie pe:
64,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti fara fir Freego1 Air, bluetooth 5.2, USB-C, 16h, Negru de la HAVIT

Casti fara fir Havit Freego1 Air (negru)

Descopera o noua dimensiune a ascultarii! Havit Freego1 Air sunt casti fara fir care folosesc tehnologie directionala inovatoare pentru a oferi sunet de inalta calitate, reducand in acelasi timp riscul de deteriorare a auzului. Designul lor usor si atent gandit le face o alegere excelenta, in special pentru persoanele care duc un stil de viata activ.

12Havit/Freego1-Air/7

De dragul auzului dumneavoastra

Cu Havit Freego1 Air va puteti bucura de muzica preferata, ramanand constient de imprejurimile dvs. Castile sunt concepute pentru a transmite sunetul in siguranta, fara a acoperi urechile, ceea ce le protejeaza impotriva posibilelor deteriorari sau iritatii. Aceasta este o solutie ideala pentru persoanele active care doresc sa asculte muzica in timp ce alearga, merg cu bicicleta sau merg pe strazile orasului, pastrand in acelasi timp controlul deplin asupra sunetelor din jur.

12Havit/Freego1-Air/5

Cufunda-te in muzica

Castile Havit va vor duce in lumea fascinanta a sunetului. Echipate cu drivere de 16,2 mm, acestea ofera un sunet extrem de clar care va dezvalui noi nuante ale melodiilor tale preferate. Sunetul panoramic la 360° va va face sa simtiti ca sunteti inconjurat de muzica din toate directiile.

12Havit/Freego1-Air/4

Timp lung de lucru

Acum te poti bucura de sunetele tale preferate toata ziua! Havit Freego1 Air este echipat cu o baterie de 80 mAh care asigura pana la 15 ore de functionare la o singura incarcare. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji ca trebuie sa incarcati des! Se vor incarca doar 2 ore, asa ca vor fi din nou gata de actiune in cel mai scurt timp.

12Havit/Freego1-Air/6

Perfect pentru sportivi

Designul usor, dar durabil, al castilor le face sa se potriveasca perfect cu forma urechilor tale, ramanand stabile pe loc chiar si in timpul antrenamentelor intense. De asemenea, sunt echipate cu iluminare din spate cu LED, care sporeste siguranta in timpul activitatilor in aer liber dupa intuneric. Datorita acestui fapt, veti ramane vizibil pentru alti utilizatori ai drumului in timpul alergarilor de seara sau al plimbarilor cu bicicleta.

12Havit/Freego1-Air/3

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Freego1 Air
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.2
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Timp incarcare
      2 ore
    • Autonomie
    • Culoare
    • Greutate
      100 g
    • Altele
      Dimensiuni: 130.5 x 98.6 x 47.5 mm
      Cablu USB-C

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.