Luni - Vineri 9:00 - 18:00

HAVIT Casti in-ear, TW969, TWS, 23h, BT 5.3, Negru

Cod:

35780


Cod intern: #2506606

  • Distribuie pe:
65,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti in-ear, TW969, TWS, 23h, BT 5.3, Negru de la HAVIT

Casti Havit TW969 TWS (negru)

Redati muzica, vorbiti la telefon si bucurati-va de divertismentul preferat oricand si oriunde cu Havit TW969! Castile fara fir echipate cu drivere de 8 mm ofera sunet de cea mai inalta calitate, astfel incat fiecare nota sa sune perfect. Timpul lor de lucru cu husa ajunge pana la 23 de ore, iar Bluetooth 5.3 va va asigura libertatea de miscare pe care o doriti. Dimensiunea lor compacta si designul usor ii fac partenerul perfect de zi cu zi.

12Havit/TW969-Negru/8

Pregateste-te pentru o calitate fantastica a sunetului

Acum poti auzi mai multe! Castile echipate cu drivere de 8 mm ofera sunet cu o claritate si profunzime impresionante, permitandu-va sa auziti fiecare detaliu al muzicii preferate. Indiferent de genul muzical, aceste casti pot reproduce orice sunet intr-un mod care te atrage in lumea muzicii.

12Havit/TW969-Negru/4

Vorbeste fara intrerupere

Concentrati-va pe conversatie, fara a distrage atentia sunetele din imprejurimi! Castile Havit TW969 sunt echipate cu un microfon dublu care utilizeaza o reducere avansata a zgomotului ambiental. Acest lucru va va mentine conversatiile clare, indiferent unde va aflati.

12Havit/TW969-Negru/3

Cufunda-te in lumea virtuala

Castile Havit TW969 ofera si un mod de gaming, care asigura o latenta scazuta de doar 60 ms. Datorita acestui lucru, va veti putea bucura de un joc fluid si va veti putea reactiona instantaneu la fiecare sunet! In plus, pornirea modului de joc este extrem de simpla - doar faceti triplu clic pe panoul tactil pentru a-l activa si a domina lumea virtuala.

12Havit/TW969-Negru/2

Control inteligent

Modelul TW969 este echipat cu panouri tactile inteligente care permit controlul usor si intuitiv al muzicii si apelurilor telefonice. Doriti sa schimbati pista? Sau poate trebuie sa schimbi modul de functionare al castilor? Doar atingeti panoul pentru a trece la urmatoarea melodie sau pentru a activa modul de joc - totul fara a fi nevoie sa scoateti telefonul din buzunar!

12Havit/TW969-Negru/9

Conexiune stabila

Uitati de intarzieri si intreruperi! Castile folosesc cel mai recent standard de tehnologie Bluetooth 5.3, ceea ce inseamna nu doar o conexiune rapida si stabila, ci si un management mult mai eficient al energiei. Datorita acestui lucru, va puteti bucura de o durata lunga de viata a bateriei!

12Havit/TW969-Negru/7

Muzica preferata de mult timp

Lasa muzica sa te insoteasca toata ziua! Castile asigura pana la 7,5 ore de redare in modul standard, iar datorita carcasei de incarcare incluse in set, le poti extinde timpul de lucru pana la 23 de ore. Incarcarea castilor dureaza doar 1,5 ore, asa ca veti reveni la ascultarea melodiilor preferate in cel mai scurt timp!

12Havit/TW969-Negru/1

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      TW969
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      Universal
    • Versiune Bluetooth
      5.3
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Timp incarcare
      2 ore
    • Autonomie
    • Culoare
    • Greutate
      200 g
    • Altele
      Dimensiunile castilor:19.5 x 17 x 21.3 mm
      Dimensiunile carcasei de incarcare: 48 x 48 x 29.5 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.