Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Casti Baseus Bowie U2 Pro TWS earphones, ANC (creamy white)

Cod:

26896


Cod intern: #1858652

  • Distribuie pe:
138,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Casti Baseus Bowie U2 Pro TWS earphones, ANC (creamy white) de la Baseus

Căşti Baseus Bowie U2 Pro TWS earphones, ANC (creamy white)



Faceți-vă activitățile sportive și mai plăcute! Căștile wireless Baseus Bowie U2 Pro oferă sunet de cea mai înaltă calitate, datorită unei diafragme de 10 mm și reducerii eficiente a zgomotului ANC. Tehnologia Bluetooth 5.2 garantează o conexiune stabilă cu o rază de acțiune de 10 metri. Acestea permit 15 ore de utilizare la o singură încărcare.Căștile acceptă Bluetooth 5.2, care asigură transmiterea instantanee și stabilă a semnalului. Mai mult, este responsabil și pentru un consum redus de energie. Intervalul de semnal ajunge până la 10 metri, ceea ce vă oferă și mai multă libertate!Experimentați cât de bine pot suna melodiile preferate. Bowie U2 Pro este echipat cu o diafragmă titanizată de 10 milimetri, care este responsabilă pentru sunetul clar și bogat detaliat. De asemenea, garantează bas profund și puternic. În plus, reducerea zgomotului ANC elimină în mod eficient sunetele inutile de până la -42 dB, astfel încât să vă puteți concentra pe muzica frumoasă!Uitați de zgomot și efectuați apeluri telefonice în mod liber. Căștile sunt echipate cu 4 microfoane și suportă tehnologia ENC, care filtrează cu precizie sunetele ambientale pentru o calitate excelentă a sunetului în timpul apelurilor telefonice. Puteți fi sigur că apelantul dvs. va auzi cu siguranță ceea ce spuneți!Bucurați-vă de muzica preferată timp de până la 15 ore la o singură încărcare cu ANC oprit sau până la 12 ore dacă este pornit. Veți reînnoi cu ușurință puterea din ele cu cablul USB-C pe care îl veți găsi în pachet. După doar aproximativ 1,5 ore, vor fi din nou gata de utilizare.Căștile wireless Bowie U2 Pro se disting prin designul lor modern și original. Designul ergonomic înseamnă că nu provoacă disconfort și oboseală chiar și în timpul utilizării prelungite. Cureaua de silicon nu provoacă iritarea pielii. În plus, au un panou de control convenabil care facilitează accesarea celor mai importante funcții ale căștilor, inclusiv comutarea melodiilor, oprirea muzicii sau răspunsul la apeluri.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      26896
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Frecventa de raspuns
      20 Hz - 20kHz
    • Impedanta
      32Ω
    • Microfon
      Da
    • Culoare
      ALB
    • Altele
      Timp de redare a muzicii Aproximativ 15 ore (volum 70%, funcție ANC oprită) Aproximativ 12 ore (volum 70%, funcție ANC activată)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.