Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Casti Baseus Bowie U2 Pro TWS earphones, ANC (black)

Cod:

26895


Cod intern: #1858648

  • Distribuie pe:
263,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Casti Baseus Bowie U2 Pro TWS earphones, ANC (black) de la Baseus

Casti wireless sport Baseus Bowie U2 Pro TWS, ANC noise cancelling (negru) NGTU010001



Faceți-vă activitățile sportive și mai plăcute! Căștile wireless Baseus Bowie U2 Pro oferă sunet de cea mai înaltă calitate, datorită unei diafragme de 10 mm și reducerii eficiente a zgomotului ANC. Tehnologia Bluetooth 5.2 garanteaza o conexiune stabila cu o raza de actiune de 10 metri. Acestea permit 15 ore de funcționare cu o singură încărcare.Faceți-vă activitățile sportive și mai plăcute! Căștile wireless Baseus Bowie U2 Pro oferă sunet de cea mai înaltă calitate, datorită unei diafragme de 10 mm și reducerii eficiente a zgomotului ANC. Tehnologia Bluetooth 5.2 garanteaza o conexiune stabila cu o raza de actiune de 10 metri. Acestea permit 15 ore de funcționare cu o singură încărcare.Căștile acceptă Bluetooth 5.2, care asigură o transmisie instantanee și stabilă a semnalului. În plus, este responsabil și pentru un consum mai mic de energie. Gama de semnal ajunge până la 10 metri, ceea ce vă oferă și mai multă libertate!Experimentează cât de bine pot suna melodiile tale preferate. Bowie U2 Pro este echipat cu o diafragmă titanizată de 10 milimetri, care este responsabilă pentru un sunet clar și bogat în detalii. De asemenea, garantează un bas profund și puternic. În plus, reducerea zgomotului ANC elimină efectiv sunetele inutile până la -42 dB, astfel încât să vă puteți concentra pe deplin pe muzica frumoasă!Uitați de zgomot și efectuați apeluri telefonice liber. Căștile sunt echipate cu 4 microfoane și acceptă tehnologia ENC, care filtrează cu precizie sunetele ambientale pentru o calitate excelentă a sunetului în timpul apelurilor telefonice. Poți fi sigur că apelantul tău va auzi cu siguranță ceea ce spui!Bucurați-vă de muzica preferată până la 15 ore cu o singură încărcare cu ANC dezactivat sau până la 12 ore dacă este activat. Veți reînnoi cu ușurință puterea din ele cu cablul USB-C pe care îl veți găsi în pachet. După aproximativ 1,5 ore, vor fi gata de utilizare din nou.Căștile wireless Bowie U2 Pro se remarcă prin designul lor modern și original. Designul ergonomic înseamnă că nu provoacă disconfort și oboseală chiar și în timpul utilizării prelungite. Cureaua din silicon nu provoacă iritații ale pielii. În plus, au un panou de control convenabil care facilitează accesul la cele mai importante funcții ale căștilor, inclusiv comutarea melodiilor, oprirea muzicii sau răspunsul la apeluri.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      26895
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Frecventa de raspuns
      20Hz - 20kHz
    • Impedanta
      32Ω
    • Microfon
      Da
    • Culoare
    • Altele
      Timp de redare a muzicii Aproximativ 15 ore (volum 70%, funcție ANC oprită) Aproximativ 12 ore (volum 70%, funcție ANC activată)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.