Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Casti HAVIT Casti de gaming Fuxi H3 2.4G Negru

Cod:

33580


Cod intern: #2410249

  • Distribuie pe:
143,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti Casti de gaming Fuxi H3 2.4G Negru de la HAVIT

Căști pentru jocuri Havit Fuxi H3 2.4G (negru)

Havit Fuxi H3 este un set de căști cu un design interesant, caracterizat de o latență scăzută de 24ms, astfel încât niciun adversar nu vă poate surprinde. Difuzoarele mari de 40mm oferă experiențe palpitante în timp ce ascultați muzică și jocuri - datorită unei baterii de 600mAh, vă puteți bucura de ele timp de până la 26 de ore. Designul confortabil, căptușit cu material moale și pernuțele pentru urechi umplute cu spumă cu memorie, vă vor asigura confortul în tot acest timp. Între timp, microfonul omnidirecțional vă va capta perfect vocea, astfel încât să puteți comunica fără probleme cu echipa dvs.

12Havit/Fuxi-H3-black/5

Timp de lucru impresionant

Circuitul integrat utilizat în Fuxi H3 este caracterizat de un consum redus de energie și de o eficiență ridicată, ceea ce se traduce printr-o durată de funcționare îndelungată a căștilor. Bateria de 600 mAh vă oferă 23 de ore de funcționare la conectivitatea de 2,4 GHz și 26 de ore atunci când sunteți conectat prin Bluetooth, astfel încât Fuxi H3 vă poate însoți în fiecare joc.

12Havit/Fuxi-H3-black/1

Difuzoare dinamice personalizate

Difuzoarele de 40 mm cu o gamă de 20Hz - 20kHz utilizate în căști au fost dezvoltate cu meticulozitate de echipa Havit, permițându-vă să vă bucurați de un sunet stereo personalizat care facilitează imersiunea în muzică și în lumea prezentată.

12Havit/Fuxi-H3-black/3

Latență scăzută

Viteza și agilitatea sunt trăsături importante pentru fiecare jucător, la fel cum latența scăzută este o caracteristică importantă a fiecărui set de căști pentru jocuri. Circuitul integrat Broadcom asigură o latență de numai 24 ms, comparabilă cu cea obținută cu conectivitatea prin cablu. Nu vă limitați mișcările și jucați fără fir cu Havit Fuxi H3!

12Havit/Fuxi-H3-black/10

Microfon omnidirecțional

Căștile Havit sunt echipate cu un microfon omnidirecțional la 360 de grade, pe care îl puteți detașa și atașa în orice moment. Acesta se conectează la căști cu ajutorul unui mini-jack de 3,5 mm. Comunicați eficient cu echipa dvs. datorită căștilor Havit Fuxi H3!

12Havit/Fuxi-H3-black/9

Conectivitate cvadruplă

Printre avantajele căștilor se numără și conectivitatea multi-canal. Poți conecta dispozitivele folosind cheia hardware wireless de 2,4 GHz USB-C, dar și printr-un cablu cu capăt USB7.1 sau un mini jack de 3,5 mm. Totuși, dacă preferați conectivitatea wireless, aveți la dispoziție și Bluetooth.

12Havit/Fuxi-H3-black/8

Formă ergonomică și materiale confortabile

Cireașa de pe tort este forma ergonomică a căștilor și greutatea redusă de 186,6 g, care asigură o utilizare confortabilă chiar și pentru perioade îndelungate. În plus, puteți ajusta banda de cap astfel încât pernuțele pentru urechi umplute cu spumă cu memorie, acoperite cu material respirabil, să se potrivească cât mai bine capului dumneavoastră.

12Havit/Fuxi-H3-black/6

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Fuxi H3
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Frecventa de raspuns
      20Hz - 20kHz
    • Diametru difuzoare
    • Impedanta
      17±15%Ω
    • Microfon
      Da
    • Intensitate sunet
      42±3dB
    • Culoare
    • Altele
      Baterie: Litiu, 600mAh 3.7V
    • Greutate
      186.6 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.