Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Casti SVEN Casti de gaming AP-G620MV Negru

Cod:

34061


Cod intern: #2410255

  • Distribuie pe:
123,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti Casti de gaming AP-G620MV Negru de la SVEN

Căști pentru gaming SVEN AP-G620MV (negru)

Experimentați și mai multă bucurie din joc și cufundați-vă în experiențe de neuitat. Căștile de gaming SVEN AP-G620MV sunt echipate cu drivere de 40 mm, oferind o calitate excelentă a sunetului și un nivel ridicat de imersiune. De asemenea, au un microfon detașabil care vă permite să comunicați liber cu alți jucători. Se remarcă prin designul lor ergonomic și compatibilitatea largă.

SVEN/SV-021061/1

Calitate ridicată a sunetului

Căștile AP-G620MV sunt perfecte atât pentru jocuri, cât și pentru a vă bucura de muzică sau pentru a viziona filme. Driverele cu diametrul de 40 mm vă permit să vă bucurați de o calitate excelentă a sunetului și de detalii remarcabile – acum puteți auzi fără efort fiecare nuanță. Auzi adversarii care se apropie, anticipează atacurile lor și stabilește noi recorduri!

SVEN/SV-021061/8

Compatibil cu dispozitivele dvs

Indiferent dacă doriți să jucați jocuri pe un computer, să vizionați un film pe un laptop sau să ascultați muzică de pe un smartphone - căștile SVEN sunt potrivite pentru aproape orice situație. Echipat cu un cablu jack de 3,5 mm, le puteți conecta la cele mai cunoscute dispozitive de marcă fără a avea nevoie de adaptoare suplimentare. În plus, sistemul Plug&Play elimină necesitatea unor configurații complexe sau instalări de drivere.

SVEN/SV-021061/5

Confort excepțional

Asigurați-vă confortul dorit pentru ore întregi de joc. Cântărind doar aproximativ 320 g, căștile sunt echipate cu perne moi, care se simt plăcute la atingere și se potrivesc perfect, oferind o reducere pasivă a zgomotului. Acest lucru vă permite să vă concentrați pe joc fără efort! De asemenea, le puteți roti liber pentru a-și ajusta poziția în funcție de nevoile dvs. În plus, căștile sunt dotate cu un cablu rezistent la încurcare și o bandă pentru cap cu căptușeală moale, sporind și mai mult confortul.

SVEN/SV-021061/2

Operare simplificată

Telecomanda prin cablu integrată facilitează operarea căștilor, permițându-vă să reglați volumul sau să dezactivați microfonul, de exemplu. Nu este nevoie să apelați la smartphone-ul dvs. sau să căutați setări pe computer de fiecare dată! Acum tot ce ai nevoie este la îndemână.

SVEN/SV-021061/4

Microfon detasabil

Te implici des în jocurile online? Îți place să vorbești cu prietenii în timp ce joci? Căștile SVEN AP-G620MV fac totul mai ușor! Au un microfon reglabil care captează excelent fiecare cuvânt. Acest lucru vă permite să planificați tactici pentru bătăliile viitoare sau să vă avertizați cu ușurință colegii de echipă asupra pericolului. Dar asta nu este tot. Dacă nu aveți nevoie de microfon pentru o perioadă, pur și simplu detașați-l pentru a-l ține departe.

SVEN/SV-021061/3

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      AP-G620MV
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Frecventa de raspuns
      20 Hz - 20 kHz
    • Diametru difuzoare
    • Impedanta
      20 Ω
    • Microfon
      Da
    • Intensitate sunet
      98 ± 3 dB
    • Lungime cablu
      2.2 m
    • Culoare
    • Altele
      Dimensiuni:210 x 195 x 90 mm
    • Greutate
      320 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.