Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Casti SKULLCANDY Casti Gaming Slyr, Wired P-Station Digi-Hype, Negru

Cod:

S6SYY-Q766


Cod intern: #2434711

  • Distribuie pe:
311,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti Casti Gaming Slyr, Wired P-Station Digi-Hype, Negru de la SKULLCANDY

Casti Gaming, Skullcandy, Slyr, Wired P-Station Digi-Hype, Black

 

 

 

00:00Current time00:00

 

 

Sunetul victoriei

SLYR dispune de drivere dinamice de 50 mm care au fost selectate si reglate expert pentru a oferi o super- gama larga de frecvente si sunet bogat si detaliat. Vei simti inamicii cum se strecoara in spate, auzi bubuitul motorului si simti vuietul multimii - acesta este Skullcandy Supreme Sound.

 

 

Vocea ta va fi auzita

Jocurile multiplayer necesita o munca in echipa perfect coordonata, iar comunicarea este cheia. SLYR vine cu un microfon bidirectional pentru captare concentrata a vocii si tehnologie audio premium, astfel incat echipa ta sa poata auzi fiecare instructiune (sau fiecare scuza) cu o claritate absoluta. Microfonul cu boom detasabil este, de asemenea, echipat cu un LED de stare a microfonului pentru a va anunta cand sunteti „in emisie”.

 

 

Moale si robust

SLYR este construit cu materiale usoare care sunt suficient de rezistente pentru a rezista la ani de joaca si perne de plus din spuma cu memorie, care se conformeaza formei capului tau. Incepeti maratonul, sesiunile de gaming pentru toata ziua - SLYR este atat de confortabil incat veti uita ca purtati casti.

 

 

Control complet din mers

Asculta lumea asa cum iti place - fara distragere sau pauza in actiune. Comenzile intuitive si usor de atins ale castilor va permit sa opriti si sa reglati rapid volumul fara intreruperi ale jocului. Continua si optimizeaza-ti sunetul la mijlocul jocului - colegii tai (si inamicii) nu vor avea habar.

 

 

Avantaj versatil

SLYR ofera un sunet clar de cristal pe PC, Playstation, Switch si Xbox. Este gata sa-ti imbunatateasca experienta de ascultare pe oricare dintre aceste platforme. Si cu cablul audio de 3,5 mm, SLYR este definitia „plug and play”.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Slyr
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Frecventa de raspuns
      20 - 20000 Hz
    • Diametru difuzoare
    • Impedanta
      32 Ω
    • Microfon
      Da
    • Intensitate sunet
      95 dB
    • Lungime cablu
      1.8 m
    • Culoare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.