Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Casti SKULLCANDY Casti Gaming Slyr, Pro P-Station, Bluetooth, Negru

Cod:

S6SPY-Q766


Cod intern: #2434714

  • Distribuie pe:
538,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti Casti Gaming Slyr, Pro P-Station, Bluetooth, Negru de la SKULLCANDY

Casti Gaming, Skullcandy, Slyr, Pro P-Station, Bluetooth, Black

 

 

 

00:00Current time00:00

 

 

Sunetul victoriei

SLYR PRO dispune de drivere dinamice de 50 mm care au fost selectate si reglate expert pentru a oferi o super- gama larga de frecvente si sunet bogat si detaliat pentru jocuri, muzica si media. In plus, Perceptia imbunatatita a sunetului adapteaza sunetul la auzul tau unic - vei intelege fiecare pas, fiecare impuscatura de la distanta si fiecare detaliu audio.

 

 

Vocea ta va fi auzita

Jocurile multiplayer necesita o munca in echipa perfect coordonata, iar comunicarea este cheia. Clear Voice Smart Mic foloseste inteligenta artificiala pentru a izola vocea difuzorului si a elimina zgomotul de fundal. Microfoanele din casti precum si bratul inseamna ca puteti comunica clar, chiar si cu bratul microfonului scos.

 

 

Moale si robust

SLYR PRO este construit cu materiale usoare care sunt suficient de rezistente pentru a rezista la ani de joaca si perne de plus din spuma cu memorie, care se conformeaza formei capului tau. Incepeti maratonul, sesiunile de gaming pentru toata ziua - SLYR PRO este atat de confortabil incat veti uita ca purtati casti.

 

 

Control complet prin aplicatie

Comenzile intuitive ale castilor, usor de atins, va permit sa dezactivati rapid sunetul si sa reglati volumul fara intreruperi ale jocului. Functiile avansate precum E.S.P., mixul joc/chat, controalele egalizatorului si tonul lateral pot fi controlate cu aplicatia desktop Skull-IQ.

 

 

Avantaj versatil

SLYR PRO ofera un sunet clar de cristal pe PC, Playstation, Switch si Xbox. Este gata sa-ti imbunatateasca experienta de ascultare pe oricare dintre aceste platforme. Si cu porturile USB-C si 3.5mm audio, SLYR PRO este definitia „plug and play”.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Slyr
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Frecventa de raspuns
      20 - 20000 Hz
    • Diametru difuzoare
    • Impedanta
      32 Ω
    • Microfon
      Da
    • Intensitate sunet
      95 dB
    • Lungime cablu
      1.8 m
    • Culoare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.