Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Dynatron Cooler procesor Inter-Tech 88885250, K-5 ITX, 2000 rpm, 29,8 dBA

Cod:

88885250


Cod intern: #1043383

  • Distribuie pe:
110,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Cooler procesor Inter-Tech 88885250, K-5 ITX, 2000 rpm, 29,8 dBA de la Dynatron

1150/1151/1155/1156/1200

Kitul de racire mentine temperaturile generate relativ scazute indiferent de sarcina. Este compatibil cu procesoarele Intel cu soclu 115X si cu noile procesoare Intel Comet Lake-S cu soclu 1200. Acestea includ procesoare Intel Core cu un multiplicator deblocat, modele universale Intel Pentium si Celeron si procesoare server din familia Intel Xeon. In orice caz, racirea va asigura o functionare lina si fara probleme.

 

Vertical

Designul racirii permite montarea acesteia pe verticala, adica pe verticala . Datorita acestui fapt, dispozitivul nu ocupa mult spatiu in carcasa si permite gestionarea usoara a altor componente. Toate acestea merg mana in mana cu o functionare eficienta, lina, bazata pe evacuarea aerului cald, precum si cu ventilatorul care raceste procesorul. Acest lucru se face foarte linistit . Metoda de montare verticala nu limiteaza posibilitatea extinderii computerului cu noi componente.

 

1 ventilator

Setul a fost echipat cu un ventilator mare, care permite reducerea eficienta a temperaturilor generate. Designul lamelor si carcasei se traduc intr-o munca extrem de eficienta, indiferent de sarcina generata. Datorita acestui lucru, ventilatorul va fi perfect pentru dispozitivele de racire apartinand diverselor categorii - nu doar universale, ci si cele folosite pentru a sustine operatiuni mai avansate, de exemplu in computerele de afaceri sau de birou.

 

Diametru 92 mm

Ventilatorul folosit in setul de racire are un diametru de 92 mm. Datorita acestui fapt, poate fi instalat pe computere ceva mai mici. Totodata, garanteaza eficienta ridicata a evacuarii aerului cald, si in situatia in care se foloseste intreaga putere a componentelor. fel de important, ventilatorul de 92 mm se distinge printr-o cultura de lucru ridicata - functionarea sa este silentioasa si stabila. Impreuna cu ventilatorul folosit, mentine temperaturile la un nivel scazut.

 

Baza din aluminiu

Baza din aluminiu asigura functionarea stabila a sistemului de racire, precum si eficienta ridicata a acestuia in disiparea caldurii si scaderea temperaturilor generate. Materialul folosit asigura, de asemenea, o rezistenta mecanica foarte mare , ceea ce se traduce direct intr-o durata lunga de viata a setului. Datorita acestui lucru, va face fata tuturor conditiilor, inclusiv in calculatoare echipate cu componente cu putere mare de calcul, lucrand la cea mai mare viteza de cele mai multe ori.

Radiator cu ventilator pentru racirea procesorului de la Inter-Tech. Compatibil cu soclurile Core i3, i5, i7 1150, 1155 si 1156. Fabricat din aluminiu, culoare neagra.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      K-5 ITX
  • Specificatii tehnice
    • Tip produs
    • Compatibilitate
      1150/1151/1155/1156/1200
    • Turatie
      2000 RPM
    • Zgomot
      29.8 dB
    • Tip Racire
      Aer
    • Nr. Ventilatoare
      1
    • Racire

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.