Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Lampa pentru monitor I-Wok Negru

Cod:

023740


Cod intern: #1287110

  • Distribuie pe:
117,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Lampa pentru monitor I-Wok Negru de la Baseus

Lampa de birou Baseus

Cea mai buna lumina pentru lucrul la birou este lumina zilei. Din pacate, nu este intotdeauna posibil sa aveti acces pentru a-l folosi pe tot parcursul zilei. O solutie grozava este lampa ergonomica Baseus, care ne va ajuta oferind o sursa de lumina artificiala. In zilele noastre, computerele sunt esentiale pentru munca, studiu si jocuri. Din pacate, lumina nepotrivita poate provoca mult rau si poate ingreuna vederea. Lampa i-wok este de mare ajutor. Ocupa putin spatiu, dar lumineaza eficient biroul si tastatura computerului.

Sigur si functional

Lumina emisa de lampa nu este directionata direct catre ecran, ci este reflectata de monitor si nu creeaza reflexii. Iluminarea nu prezinta pericol de lumina albastra, efect stroboscopic vizual si ofera o protectie mai buna a ochilor. Lampa a trecut cu succes numeroase certificate, inclusiv: IEEE, IEC, FCC, RoHS si testul EU Blue Light RGO. Filtrul de lumina albastra ofera o usurare ochilor, chiar si atunci cand lucrati ore lungi noaptea. Acest lucru se datoreaza si celor 80 de spoturi incorporate.

Operare convenabila

Setul include un cablu USB Type-C care va permite sa conectati lampa. Datorita acestui fapt, il puteti conecta liber la un port de computer, incarcator sau power bank si sa oferi o sursa constanta de lumina. Instalarea echipamentului pe marginea superioara a ecranului computerului este simpla si rapida si nu necesita instrumente suplimentare. Datorita optiunii de ajustare, puteti ajusta cu usurinta latimea clemei la dimensiunea componentei. Finisajul lampii este simplu si neted, cu material usor din aliaj de aluminiu de lux. Nu ocupa spatiu pe biroul tau.

Constructie stabila

A avea grija de iluminarea optima la locul de munca ar trebui sa fie evidenta. Lampa in sine trebuie sa se potriveasca nu numai in ceea ce priveste luminozitatea luminii, ci si culoarea luminii in sine. Designul unic al manerului si al formei rotative a fost adoptat pe baza cerintelor de iluminare a locului de munca. Datorita acestui fapt, este posibil sa obtineti o iluminare adecvata si uniforma a biroului si a monitorului. Lampa are 3 moduri unice pentru a gasi lumina perfecta in orice situatie. Totodata, minimizeaza riscul deranjarii persoanelor care se vor afla si ele in camera.

Detalii impresionante

Aparatul este echipat cu diode LED moderne care asigura o durata lunga de viata si un consum redus de energie. Instalarea este foarte usoara si rapida, folosind un maner gravitational. Reglarea luminozitatii este neintrerupta. Elementele din silicon moale previn orice zgarieturi pe laptop sau monitor.Butoanele de control sunt situate pe carcasa - buton de reglare lina, reglare sursei de lumina, comutator de pornire si oprire.

Producator Baseus
Model Lumina suspendata pentru ecran cu reglaj continuu USB seria i-wok (tineret)
Codul produsului DGIWK-B01
Numarul de lampi din pachet 1 bucata
Material Aluminiu + PC
Culoare Negru
Dimensiunea lampii 12"
Putere 5 W (maximum)
Curentul de intrare 5V/2A
Balanta 500 g
Temperatura de culoare 2900-5000K
Dimensiuni 464 × 100 × 38 mm
Metoda de asamblare Suprapunere pe monitor
Controlul luminozitatii Prin panoul tactil (3 moduri)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.