Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Lampa pentru monitor Pro series USB Negru

Cod:

025078


Cod intern: #1287115
5,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
141,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Lampa pentru monitor Pro series USB Negru de la Baseus

Baseus I-Wok Pro

Lumina monitorului Baseus I-Wok lumineaza la un unghi de 45°, astfel incat lumineaza zona de lucru, nu ecranul pe care il utilizati. Acest lucru previne reflectarea luminii pe ecran, protejandu-va vederea si permitandu-va sa va concentrati pe deplin asupra sarcinilor dvs. Puteti regla cu usurinta unghiul luminii in functie de nevoile dvs.

 

Iluminat natural

Lumina LED cu spectru complet simuleaza lumina naturala a soarelui, facand-o complet sigura si confortabila pentru ochi. Indicele de redare a culorilor Ra97 inseamna ca reproduce perfect culorile, astfel incat obiectele pe care le lumineaza vor arata intotdeauna aproape ca si cum ar fi in lumina soarelui.

 

Reglati iluminarea la nevoile dvs

Lampa I-Wok ofera si optiunea de reglare a luminii. Puteti ajusta cu usurinta atat luminozitatea, cat si temperatura culorii intre 3000K si 6500K. Aveti optiunea de a seta o lumina stralucitoare, alba sau, dimpotriva, o lumina mai intunecata si mai calda. Sunteti liber sa ajustati acesti parametri in functie de nevoile si preferintele dvs. Setarile de luminozitate pe care le alegeti pot fi retinute - chiar daca deconectati dispozitivul de la sursa de alimentare. In acest fel, nu trebuie sa le configurati din nou de fiecare data.

 

Instalare usoara si rapida

Un avantaj foarte mare al lampii este locatia de montare. Este extrem de usor de montat direct pe monitor. Dupa instalare, acesta poate fi intotdeauna plasat la locul potrivit. Toate acestea inseamna ca dispozitivul nu ocupa prea mult spatiu pe birou. Lampa poate fi atasata la monitoare cu o grosime de 5-40 mm.

 

Design durabil si elegant

Lampa are o intrare USB-C, astfel incat chiar si un computer sau un power bank poate fi folosit ca sursa de alimentare. Veti gasi si un cablu potrivit in set. Materialul folosit pentru fabricarea lampii este un aliaj de aluminiu de inalta calitate, care asigura durabilitatea exceptionala a dispozitivului si aspectul sau elegant si elegant.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Baseus Lampa pentru monitor Pro series USB Negru

Rating general al produsului:
5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.