Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Lampa magnetica Baseus Magnetic Stepless, control touch, 4000K, 1800 mAh, 4.5W, Gri

Cod:

025692


Cod intern: #1287120

  • Distribuie pe:
74,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Lampa magnetica Magnetic Stepless, control touch, 4000K, 1800 mAh, 4.5W, Gri de la Baseus

Unknown Image

Lampa magnetica Baseus se va dovedi ideala in multe situatii. Va oferi o lumina prietenoasa cu ochii, care luminozitate poate fi ajustata convenabil la nevoile dumneavoastra. Dispozitivul este usor de utilizat si cu posibilitatea de a-l monta rapid si usor oriunde economisiti spatiu valoros. Pana la 24 de ore de viata a bateriei si posibilitatea de a regla inclinatia lampii pana la 80° o fac si mai placuta la utilizare. Uitati de lampile obisnuite de birou, care ocupa mult spatiu si, deseori, se dovedesc a nu fi foarte practice. Baza lampii magnetice Baseus va permite sa o atasati stabil la o suprafata metalica. Aveti de gand sa plasati produsul in alta parte? Acest lucru este, de asemenea, posibil! Folositi doar suport de adeziv 3M si montati dispozitivul oriunde.

Reglati luminozitatea in functie de nevoile dvs. Panoul tactil situat pe lampa cu pictograme clare va permite sa reglati in mod convenabil intensitatea luminii generate. Puteti alege unul dintre cele 3 niveluri implicite. De asemenea, puteti creste sau diminua treptat lumina. Vei decide cum sa aprinzi lampa Baseus - nimic nu iti limiteaza confortul. Produsul este echipat cu o baterie puternica pe care o puteti incarca folosind un incarcator obisnuit, powerbank sau chiar laptop sau computer. Garanteaza un timp de lucru lung al lampii. Poate lumina puternic timp de aproximativ 4 ore. Daca aveti nevoie de o lumina putin mai intunecata, dispozitivul va functiona continuu timp de pana la 24 de ore. Cand opriti lampa folosind butonul corespunzator, lumina se va stinge numai dupa 30 de secunde. Datorita acestei solutii practice nu veti mai fi niciodata fortati sa va culcati in intuneric. Astfel veti evita sa va impiedicati accidental de obiectele ramase pe podea sau sa loviti mobilierul.

Dispozitivul emite o lumina prietenoasa cu ochii si ofera o iluminare naturala, fara palpaire. Pentru a va oferi si mai mult confort, este posibil sa reglati inclinarea lampii pana la 80°. In acest fel, o puteti regla cu usurinta pentru a va lumina in mod optim spatiul de lucru sau de divertisment. De asemenea, dispozitivul nu va afecteaza ochii cu o lumina albastra daunatoare. Produsul este potrivit pentru multe aplicatii. Se va dovedi utila nu numai la birou, ci si, de exemplu, ca iluminare pe hol sau iluminare oglinda. De asemenea, o puteti folosi in bucatarie pentru a va oferi o lumina adecvata in timp ce gatiti. Lampa va fi, de asemenea, perfecta ca lanterna - o puteti detasa cu usurinta de baza magnetica si o puteti folosi pentru miscare sigura in jurul casei in caz de intrerupere a alimentarii.

 

Caracteristici:

 

  • Material: plastic ABS
  • Voltaj: 5V
  • Putere: 4.5W
  • LED
  • 100 lm
  • CRI: Ra>80
  • Capacitate baterie: 1800 mAh
  • Temperatura de culoare: 4000K
  • Timp de functionare: 24 h lumina slaba / 4 h lumina puternica
  • Greutate: 183 g
  • Dimensiuni: 276x42.5x35mm

 

Unknown Image

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.