Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Lampa Beurer Lampa care simuleaza lumina naturala TL20

Cod:

TL20


Cod intern: #1056851

  • Distribuie pe:
268,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Lampa Lampa care simuleaza lumina naturala TL20 de la Beurer

Lampa care simuleaza lumina naturala - TL20 TL20, lampa care simuleaza lumina naturala, este ideala in timp ce lucrezi la birou sau te relaxezi acasa. Cu ajutorul suportului reglabil, lampa poate fi asezata si fixata cu usurinta, pe birou, in unghiul si orientarea potrivita pentru dumneavoastra. Lampa este recomandata sa fie utilizata pana la 2 ore pe zi. Practica si cu un design modern, lampa poate fi foarte usor adaptata casei dumneavoastra. Porniti lampa cu usurinta si bucurati-va de lumina naturala, stralucitoare, cu intensitate de 10.000 de lux, in confortul de acasa sau la birou! Lumina naturala Lampa simuleaza lumina naturala LED Tehnologie LED Orizontala/verticala Poate fi utilizata pe verticala sau orizontala Caracteristici TL20 Intensitatea luminii: 10,000 Lux Suprafata lampa de aprox. 21 x 13 x 2 cm Suprafata de iluminare: 16,5 x 8,5 cm Pornire imediata, fara efecte stroboscopice Fara raze UV Produs medical certificat Termen de garantie: 3 ani De ce sa apelezi la terapia cu lumina naturala? Cand zilele cu lumina devin mult mai scurte, iar oamenii petrec mai mult timp in case, pe timp de iarna, efectele lipsei de lumina devin tot mai sesizabile. Aici poate sa survina afectiunea SAD (tulburare afectiva sezoniera). Afectiunea se manifesta prin insuflarea unei stari depresive: stare de spirit domolita, stres, neliniste, etc. Astfel, folosind lampa cu lumina naturala, puteti combate cu usurinta aceste simptome si totodata, va puteti bucura de lumina naturala, in confortul de acasa!



Ridică tonusul, fiind astfel ideală pentru perioadele de iarnă sau pentru zilele mohorâte De dimensiuni reduse, gratie tehnologiei cu LED Potrivită pentru incăperi slab iluminate natural Cu posibilitatea de a fi asezată vertical sau orizontal Intensitatea luminii: 10,000 Lux Suprafată de lampă de aprox. 21 x 13 x 2 cm Suprafata de iluminare: 16,5 x 8,5 cm Pornire imediată, fără efecte stroboscopice Fără raze UV Sursă de lumină economică Prevăzută cu clapetă Operare cu ajutorul unui singur buton Produs medical certificat Include adaptor pentru priza Produs medical Tehnoligie cu LED

Specificatii tehnice


  • General
    • Model
      TL20
    • Tip
      Lampa

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.