Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Diverse petshop HHOLove Distribuitor inteligent de alimente cu 360° HD Camera Wi-fi

Cod:

33368


Cod intern: #2422297

  • Distribuie pe:
766,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Diverse petshop Distribuitor inteligent de alimente cu 360° HD Camera Wi-fi de la HHOLove

Distribuitor inteligent de alimente cu cameră HD 360° HHOLove O Sitter Wi-Fi

Ai grijă de obiceiurile alimentare sănătoase ale animalului tău de companie. HHOLove O Sitter este un dozator inteligent de alimente care vă permite să personalizați dieta animalului dvs. de companie. Puteți alege dintre planurile de hrănire disponibile sau puteți crea unul singur. Controlul este facilitat de o aplicație dedicată, iar o cameră HD vă permite să vă monitorizați pisica în absența dumneavoastră. În plus, sunetul bidirecțional vă permite să dați comenzi animalului dvs. de companie. În plus, indicatoarele luminoase vă vor oferi informații despre starea de funcționare a dispozitivului și puteți crea o casă pentru pisici din ambalajul produsului. Vezi ce mai oferă O Sitter!

HHOLove/Dozator-inteligent-de-alimente-cu-cameră-360-HD-O-Sitter-Wi-Fi/4

Cameră încorporată

Rămâneți în legătură cu animalul dvs. de companie, indiferent unde vă aflați. Dozatorul oferă o cameră cu zoom 4x. Oferă imagini de calitate HD, iar intervalul său este de 360° pe orizontală, 110° pe verticală. În plus, tehnologia AI vă permite să urmăriți automat animalul de companie în mișcare. Așa că îl poți urmări de oriunde - o conexiune WiFi o permite. În plus, camera folosește 3 moduri: IR Night Vision, Privacy și Nu Deranja.

HHOLove/Dozator-inteligent-de-alimente-cu-cameră-360-HD-O-Sitter-Wi-Fi/9

Control convenabil cu aplicația

Operarea O Sitter nu va fi o problemă pentru dvs. - utilizarea dozatorului inteligent este ușoară cu o aplicație dedicată. Din cadrul aplicației, nu numai că poți să-ți controlezi animalul de companie, ci și să salvezi un videoclip de 60 de secunde care arată ce a făcut animalul tău de companie în timp ce ai fost plecat. În plus, sunetul bidirecțional îți permite să-i dai comenzi, iar laserul încorporat acționează ca o jucărie și îți va distra pisica.

HHOLove/Dispenser-inteligent-de-alimente-cu-cameră-360-HD-O-Sitter-Wi-Fi/5

Programul de hrănire

Aplicația vă permite, de asemenea, să personalizați dieta pisicii dvs. Opțiunile disponibile vă vor ajuta să aveți grijă de obiceiurile alimentare adecvate în timpul sarcinii animalului dvs. de companie, să vă fie mai ușor să slăbiți sau să o mențineți. De asemenea, puteți regla singur setările, alegând dimensiunea și numărul de porții și timpul de servire a acestora.

HHOLove/Dispenser-inteligent-de-alimente-cu-cameră-360-HD-O-Sitter-Wi-Fi/2

Design atent gândit

Dozatorul inteligent este conceput pentru dimensiuni de hrană cuprinse între 3 - 13 mm, iar capacitatea recipientului este de 2,5 litri, astfel încât mâncarea va dura mai mult. Vasul, pe de altă parte, a fost creat din oțel inoxidabil 304 și îl poți păstra cu ușurință curat - îl poți spăla sub jet de apă. De dragul sănătății animalului tău de companie, se recomandă curățarea bolului o dată pe lună.

HHOLove/Dispenser-inteligent-de-alimente-cu-cameră-360-HD-O-Sitter-Wi-Fi/6

Capabilitati suplimentare

Indicatoarele luminoase situate în partea de sus a dispozitivului vă vor oferi informații cu privire la starea de funcționare a acestuia. Cu ajutorul lor veți afla despre conexiunea la rețea, actualizări de software, probleme de conexiune, necesitatea reumplerii rezervorului etc. În plus, pachetul O Sitter poate fi folosit și pe post de căsuță pentru pisici - sunt incluse blocuri speciale pentru a permite instalarea acestuia.

HHOLove/Dispenser-inteligent-de-alimente-cu-360-HD-Camera-O-Sitter-Wi-Fi/7

Specificatii tehnice


  • Tip produs
    • Tip Produs
      Dispenser de alimente
    • Pentru
      Pisici
    • Forma
      Dreptunghiular
    • Numar compartimente
      1
    • Material
      Otel inoxidabil

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.