Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Diverse petshop Paw In Hand Boluri pentru animale de companie Alb

Cod:

27560


Cod intern: #2422294

  • Distribuie pe:
37,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Diverse petshop Boluri pentru animale de companie Alb de la Paw In Hand

Unknown Image

Unknown Image

 

Boluri pentru animale de companie Paw In Hand Pet Bowls Alb

 

Asigura-i animalului tau de companie confortul in timp ce mananca. Bolurile Paw In Hand sunt realizate din materiale de inalta calitate, care sunt complet sigure pentru animalele de companie. De asemenea, le veti pastra cu usurinta curate. Suportul din plastic ABS durabil va permite sa scoateti bolurile de otel, astfel incat sa le puteti spala cu usurinta sub apa curenta, fara a fi nevoie sa curatati intregul set. De asemenea, demn de remarcat este designul modern si minimalist, ceea ce face ca produsul sa se potriveasca perfect in aproape orice interior.

 

 

Creat avand in vedere confortul animalelor

 

Produsul se distinge printr-un design atent gandit. Elementele din silicon tin in mod stabil standul si bolurile intr-un singur loc si il impiedica sa se deplaseze in jurul apartamentului sau in timp ce mananca. Mai mult, bolurile, care sunt dispuse la un unghi de 30°, ofera un confort maxim animalului tau de companie si, de asemenea, ajuta la mentinerea pozitiei adecvate in timpul mesei.

Specificatii tehnice


  • Tip produs
    • Tip Produs
      Bol pentru hrana
    • Pentru
      Pisici
    • Forma
      Rotund
    • Numar compartimente
      2
    • Material
      Plastic

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.