Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Espressor Espressor manual Ariete 1313 Metal, 1600 W, Rasnita incorporata, Sistem cappuccino, Cafea macinata si ESE pod, 15 Bar, Argintiu

Cod:

1313/10


Cod intern: #754899

  • Distribuie pe:
2.673,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Espressor Espressor manual Ariete 1313 Metal, 1600 W, Rasnita incorporata, Sistem cappuccino, Cafea macinata si ESE pod, 15 Bar, Argintiu de la Ariete

Moc [W]: 1600 | Ciśnienie [bar]:15 | Pojemność zbiornika na wodę [ml]: 2000 | Rodzaj kawy: mielona i podsy E.S.E| Akcesoria: Type: freestanding Control: electronic Communication: Indicator Colour: silver Power: 1600.000 Pressure: 15.000 Water tank capacity: 2.000 Height: 39.500 Width: 30.500 Depth: 28.000 Coffe grinding: 1 Milk foaming: 1 Filter: 1 Water level indicator: 1



Espressor manual Ariete 1313 Metal, 1600 W, Rasnita incorporata, Sistem cappuccino, Cafea macinata si ESE pod, 15 Bar, Argintiu

Aparatul de cafea Cremissima Ariete 1313 este o dedicatie pentru adevaratii iubitori de cafea espresso . Datorita corpului sau realizat in intregime din otel inoxidabil , este si o adevarata bijuterie, un obiect de design de afisat in bucatarie. Rafinamentul in detalii, perfectiunea in functionalitate si nivelul foarte ridicat de performanta fac din acest aparat de cafea un prieten indispensabil pentru trezirile voastre, oferindu-va o cafea densa, parfumata si cremoasa, mai buna decat cea a barului!

Datorita rasnitei de cafea integrata, puteti macina amestecul preferat de boabe de cafea direct acasa, pentru a avea mereu cafea proaspat macinata, cremoasa si parfumata. O poti alege pe cea care iti place cel mai mult din cele 11 grade de macinare , prin simpla rotire a butonului special care regleaza finetea pudrei de cafea macinata. Experimenteaza cu diferite grade de macinare pentru a da mai multa sau mai putina putere espressoului tau si pentru a gasi echilibrul perfect intre gust, aroma si calitatea cremei. Acest aparat de cafea de performanta profesionala va permite, de asemenea, sa reglati cantitatea de cafea macinata de pus in filtru (1 sau 2 cani) si cantitatea potrivita de apa cand se livreaza espresso-ul. Verificand manometrul veti putea intotdeauna sa intelegeti daca parametrii apei, cantitatea de cafea si gradul de macinare sunt in echilibru si echilibrat intre ele pentru a va garanta intotdeauna cel mai bun espresso posibil. Odata ce ai gasit parametrii perfecti pentru gusturile tale, poti memora cantitatea de pulbere care trebuie introdusa in filtru si memora cantitatea de cafea distribuita , pentru a avea mereu la dispozitie aceleasi setari si a obtine mereu espresso-ul tau preferat. In cele din urma, cu dispozitivul Maxi Cappuccino , puteti, de asemenea, sa bateti usor laptele pentru a face o spuma de lapte pentru a pregati un cappuccino cremos sau pentru alte preparate ce au la baza spuma de lapte, dar puteti distribui si apa fierbinte in cateva momente pentru ceai, infuzii si ceaiuri din plante . Daca aveti putin timp, dar nu puteti renunta la placerea unei cafele bune, puteti folosi aparatul de cafea Ariete 1313 si cu capsule ESE . Doar folositi filtrul special furnizat pentru capsulele de cafea din hartie si bucurati-va de espressoul cald si cremos.

Tehnologia, designul si calitatea impreuna pentru a oferi toata placerea unui espresso italian adevarat !

Rasnire personalizata

Rasnita Espresso integrata din otel inoxidabil macina boabele de cafea pentru o cafea mereu proaspata, cremoasa si parfumata. Alege-ti gradul de rasnire dintre cele 11 propuse.

Functionalitate, control si perfectiune

Datorita manometrului aveti control asupra parametrilor apei, cafelei si va ofera posibilitatea de a verifica presiunea corecta a cafelei de iesire pentru o cafea perfecta, asa cum va place.

Nu doar espresso

Foloseste aparatul Maxi Cappuccino pentru a spuma laptele sau pentru a prepara un cappuccino cremos . Este, de asemenea, un dozator de apa fierbinte in cateva momente pentru ceai, infuzii si ceaiuri din plante.

Creati-va espresso

Pentru o aroma impecabila de la bobul de cafea la ceasca, pe care o poti savura confortabil acasa. Alegeti cantitatea de cafea, reglati inaltimea si lasati-va rasfatati de intensitatea cafelei proaspat macinate!

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      1313/10
    • Culoare
    • Greutate
      7.63 Kg
  • Specificatii
    • Putere
    • Presiune
    • Capacitate rezervor
      2 L
    • Numar cesti
      2
    • Functii
      Indicator luminos
      Tava de scurgere detasabila
      Sistem decalcifiere
      Setare grad macinare
      Rasnita
      Incalzire ceasca
      Rezervor apa detasabil
      Abur
      Sistem cappuccino
    • Material carcasa
      inox
    • Sistem spumare lapte
      Nu
    • Tip incastrare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.