Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Espressor Zelmer ZCM7255 850W 1.6L 20 bari Inox / Negru

Cod:

ZCM7255


Cod intern: #754929

  • Distribuie pe:
585,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Espressor ZCM7255 850W 1.6L 20 bari Inox / Negru de la Zelmer

Type: freestanding Control: electronic Colour: black-silver Power: 850.000 Pressure: 20.000 Water tank capacity: 1.600 Milk foaming: 1 Water level indicator: 1



Descriere

 

Aparat de cafea semiautomat

Nu pierdeti controlul asupra parametrilor cafelei de la masina. Dispozitivul cu un portafilter va permite sa masurati si sa dozati singura cafeaua, datorita careia este posibil sa obtineti arome si arome unice. Functionarea portafilterului este extrem de simpla si intuitiva, iar dispozitivul nu ocupa prea mult spatiu.

 
 

Control electronic

Usurinta de utilizare si functionalitatea larga sunt asigurate de controlul electronic. Electronica avansata supravegheaza si gestioneaza functionarea dispozitivului. Activarea functiilor individuale este foarte simpla, iar butoanele sau posibilul panou tactil sunt extrem de subtile si usor de utilizat.

 

Dozator dublu

Pregatiti cafeaua intr-o ceasca sau preparati doua odata. Acest lucru va fi posibil datorita dozatorului dublu din acest model de masina. Acest tip de dozator functioneaza excelent atat cu cupe mai largi, cat si cu cupe mai inguste.

 
 

Cafea macinata aromata

Acest model de masina va permite sa utilizati cafea macinata. Puteti sa-l macinati chiar inainte de preparare sau sa il cumparati deja macinat, ceea ce este de mare ajutor. Cafeaua macinata este atat de convenabila de utilizat incat o puteti folosi cu usurinta si pe alte dispozitive.

 
 

Putere reglabila a cafelei

Faceti cafeaua exact cum doriti. Acest aparat va permite sa ajustati puterea cafelei la preferintele individuale ale utilizatorului. Puteti alege unul dintre mai multe niveluri de intensitate: atunci cand aveti nevoie de o stimulare puternica, alegeti puterea maxima a cafelei si cand va simtiti ca o cafea putin mai blanda, ii puteti schimba setarile de intensitate si puteti pregati o infuzie mult mai subtila, totul intr-un mod usor si intuitiv.

 
 

Reglarea cantitatii de cafea

Acest model de aparat va permite sa reglati cu precizie cantitatea de cafea care va intra in ceasca. Deci, puteti pregati exact cafeaua dorita in acest moment. Reglarea este foarte simpla si intuitiva.

 

Sistem de inalta presiune

Pregatiti cafeaua cu gustul si aroma celei mai bune cafenele. Acest lucru va fi posibil datorita sistemului de inalta presiune utilizat in acest aparat de cafea. Presiunea ridicata a apei care curge prin boabele de cafea macinate extrage aroma si aroma completa. Prepararea cafelei de inalta presiune este recomandata de cei mai buni baristi, iar aparatele de cafea profesionale, care se gasesc in cele mai bune cafenele, ofera un sistem de inalta presiune.

 

Functia de incalzire

Utilizati optiunea de incalzire a ceasca pentru a servi cafeaua la temperatura potrivita. Dispozitivul are un loc dedicat pentru cupe si o functie de incalzire, datorita careia cupele sunt usor incalzite, iar cafeaua nu se racoreste atat de repede.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      ZCM7255
    • Culoare
  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.