Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Espressor Espressor Automat Melitta®Purista, 15 bar, 5 niveluri de granulație, Super Silent, Super SLIM 20cm

Cod:

Purista F23/0-101


Cod intern: #1263055

  • Distribuie pe:
2.426,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Espressor Espressor Automat Melitta®Purista, 15 bar, 5 niveluri de granulație, Super Silent, Super SLIM 20cm de la Melitta

Bucuria pura a fiecarei cani de cafea!

Purista este unul dintre cele mai compacte espressoare automate din lume. Avand o latime de doar 20 de cm este perfect pentru aproape orice blat de bucatarie!

Cu un design elegant si un panou de control modern, prevazut cu un buton rotativ, dar si cu butoane speciale pentru functiile de personalizare, autocuratare, dar si multe alte functii inteligente, Purista se utilizeaza  intr-un mod intuitiv! In plus, designul de ultima generatie al tavii de picurare este realizat din otel inoxidabil si este prevazut cu o portiune anti-zarieturi de inalta calitate.

Sistem de rasnire silentios

Poti savura o cafea din boabe proaspat rasnite, in timp ce toata lumea doarme! Sistemul de rasnire al espressorului automat Purista este realizat dintr-un otel special conceput pentru a macina boabele de cafea rapid si in liniste deplina! 

Buton pentru cafeaua preferata!

Vrei sa te bucuri cat mai repede de cafeaua preferata ? Atunci salveaza setarile de intensitate a cafelei si cantitatea necesara de cafea si de acum inainte, datorita functiei de memorare a cafelei personalizate, tot ce va trebui sa faci este sa apesi pe un singur buton! De restul se va ocupa espressorul tau automat Purista.

In plus, sistemul de rasnire iti permite sa alegi unul dintre cele 5 niveluri de granulatie, pentru ca tu sa te bucuri de o cana de cafea realizata exact pe gustul tau! 

Sistem de pre-infuzare: Aroma Extraction System

Sistemul AES (Aroma-Extraction-System) adauga un pas important procesului de extractie ce face diferenta dintre o cafea simpla si una extraordinara: acesta distribuie o cantitate mica de apa peste cafeaua presata pentru a imbogati aroma cafelei.

Control usor de realizat 

Cu espressorul automat Purista nu faci niciun compromis: alegi unul dintre cele 3 niveluri de intensitate a cafelei, setezi cantitatea de apa in functie de cana pe care doresti sa o folosesti si apesi butonul pentru o ceasca sau cel pentru doua cesti daca doresti sa prepari doua espresso simultan. Daca salvezi setarile preferate, espressorul Purista le va memora si, pe viitor, cu o simpla apasare a butonului de cafea preferata, vei putea pregati cafeaua asa cum iti place! 

Usor de intretinut si curatat

Programele integrate de curatare si decalcifiere te ajuta sa mentii espressorul automat Purista  in stare optima pentru a te bucura de el pentru o perioada lunga de timp. Ciclul de curatare dureaza aproximativ 15 minute, in timp ce cel de decalcifiere are nevoie de 25 de minute pentru a finaliza procesul. In plus, espressorul automat Purista te va atentiona prin intermediul ecranului LCD in momentul in care are nevoie de o curatare.

 

 

 

Control usor de realizat

Sa pregasti cafeaua cu espressorul Purista este pur si simplu extrem de usor!  Ai la dispozitie un buton pentru setarea intensitatii cafelei, setezi cantitatea de apa in functie de cana pe care doresti sa o folosesti si apesi butonul pentru o ceasca sau cel pentru doua cesti, daca doresti sa prepari doua espresso simultan. In plus, cu butonul de service ai acces la programele si functiile de autocuratare.

   

 

Sistem de picurare reglabil

Espressorul automat Purista dispune de un sistem de picurare inteligent: acesta poate fi reglat pe inaltime pentru ca orice tip de cana sau pahar sa incapa perfect. Pentru ca tu sa te bucuri de o cana de cafea in compania altcuiva, sistemul unic al espressorului Purista iti permite sa pregatesti doua espresso simultan, cu o simpla apasare de buton! 

   

 

Design compact și elegant

Purista este unul dintre cele mai compacte espressoare automate din lume! Are o lățime de doar 20 de cm și încape aproape în orice spațiu din bucătărie! Are un design modern și elegant și un panou de control cu un buton mare rotativ, dar și butoane dedicate utilizării celorlalte funcții inteligente.

   

 Cafeaua preferata

Cu Purista poți salva setările cafelei tale preferate! Dacă personalizezi setările de intensitate și cantitatea de cafea și le salvezi, espressorul automat memorează informațiile! Din momentul salvării, tot ce va trebui să faci pentru a savura o cană de cafea așa cum îți place ție este să apeși pur și simplu pe un  singur buton! 

   

Buton service

Cu un singur buton, ai acces la programul de autocurățare, la setările de temperatură și de duritate a apei, dar și la programul de închidere automată. Programul de autocurățare durează aproximativ 15 minute, în timp ce programul de decalcifiere are o durată de 25 de minute. Ușor de folosit pentru a păstra gustul pur al cafelei! 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Purista F23/0-101
    • Culoare
    • Greutate
      8.7kg
  • Specificatii
    • Presiune
    • Alimentare
    • Capacitate rezervor
    • Numar cesti
      10
    • Functii
      3 setari de intensitate cafea; functie de memorare cafea personalizata
    • Dimensiuni
      325 x 200 x 455 mm
    • Tip bautura
      Espresso, Cafe Creme
    • Tip incastrare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.