Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Espressor Espressor Automat Melitta® Avanza, 15 bar , Sistem Cappuccinatore, 5 niveluri de granulație

Cod:

Avanza F27/0-100


Cod intern: #1263060

  • Distribuie pe:
2.358,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Espressor Espressor Automat Melitta® Avanza, 15 bar , Sistem Cappuccinatore, 5 niveluri de granulație de la Melitta

Avanza este unul dintre cele mai compacte espressoare de cafea complet automate de pe piata si impresioneaza prin functiile, caracteristicile si designul sau modern, avand o latime de doar 20 de cm. Cu Avanza poti pregati in fiecare moment al zilei un espresso, cappuccino sau latte asa cum iti place!
Espressorul automat Avanza are un design impresionant si caracteristici la fel de impresionante. Cu ultimul model de panoul de control este extrem de usor si de intuitiv de utilizat.

Mai mult, sistemul de rasnire este deosebit de silentios, iar sistemul Melitta Cappuccinatore simplifica modul in care pregatesti cappuccino sau latte. Datorita rezervorului de apa si recipientului de boabe de cafea de dimensiuni mari, poti pregati cafea inclusiv pentru un numar mai mare de musafiri, pe care sa ii surprinzi cu o cafea aromata!
Sistem de rasnire silentios
Poti savura espresso, cappuccino sau latte din boabe proaspat rasnite, fara a-i deranja pe ceilalti! Sistemul de rasnire al espressorului automat Avanza este realizat dintr-un otel special conceput pentru a macina boabele de cafea rapid si cat mai silentios!

Sistem Cappuccinatore
Cu ajutorul acestui sistemului integrat, orice specialitate de cafea poate fi preparata in doi pasi simpli: Spumezi laptele cu Cappuccinatore, apoi torni continutul in cana de cafea si te bucuri de spuma perfecta de lapte.

Sistemul Cappuccinatore are trei functii:
  • realizeaza o spuma densa de lapte: prin tubul transparent, laptele este extras din recipientul de lapte si transformat in spuma densa de lapte.
  • distribuie apa fierbinte: apa este extrasa din recipientul de apa si transformata in apa fierbinte, ideala pentru prepararea unui ceai sau pentru pre-incalzirea unei cesti de cafea.
  • incalzeste laptele: prin tubul transparent, laptele este extras din recipientul de lapte si incalzit; astfel, te bucuri de o cana de lapte cald sau realizezi rapid o ciocolata calda delicioasa.

Sistem de pre-infuzare: Aroma Extraction System
Sistemul AES (Aroma-Extraction-System) adauga un pas important procesului de extractie ce face diferenta dintre o cafea simpla si una extraordinara: acesta distribuie o cantitate mica de apa peste cafeaua presata pentru a imbogati aroma cafelei.

5 niveluri de granulatie
Doresti o cafea puternica dis-de-dimineata, dar mai slaba seara? Alege unul dintre cele 3 niveluri de intensitate a cafelei, slab, mediu sau puternic, seteaza cantitatea de apa in functie de cana pe care doresti sa o folosesti si apasa pe butonul pentru o ceasca sau cel pentru doua cesti daca doresti sa prepari doua espresso simultan. Poti ajusta, desigur, si cantitatea de cafea. Sistemul de rasnire iti permite sa alegi unul dintre cele 5 niveluri de granulatie, pentru ca tu sa te bucuri de o cana de cafea realizata exact pe gustul tau!

Functie de inchidere automata
Pe langa sistemul inteligent de economisire a energiei, espressorul de cafea automat Avanza are functia extrem de practica de inchidere automata. Acest lucru iti permite sa alegi cand doresti ca espressorul tau sa se opreasca singur. In acelasi timp, ai si posibilitatea de a deconecta manual aparatul direct de la sursa de alimentare.


Noul panou de control Avanza este extrem de intutiv, special realizat pentru ca tu sa prepari cafeaua preferata cu o simpla apasare de buton. Ai buton pentru cantitatea de apa, pentru pregatirea unui espresso sau doua simultan, pentru intensitatea cafelei, pentru pregatirea spumei de lapte, dar si acces rapid la programele de autocuratare cu butonul de service.
   
Espressorul automat Avanza dispune de un sistem de picurare inteligent: acesta poate fi reglat pe inaltime pentru ca orice tip de cana sau pahar sa incapa perfect. Pentru ca tu sa te bucuri de o cana de cafea in compania altcuiva, sistemul unic al espressorului Avanza iti permite sa pregatesti doua espresso simultan, cu o simpla apasare de buton!
   
Espressorul automat Avanza dispune de o tehnologie deosebita de spumare a laptelui: sistemul Cappucinatore. Selecteaza manual cantitatea de spuma de lapte pe care doresti sa o obtii si bucura-te de o cafea exceptionala. In plus, pe langa functia de spumare, acest sistem iti permite sa incalzesti cantitatea dorita de lapte si de apa pentru a obtine o gama larga de bauturi.
   
Recipientul de boabe de cafea al espressorului automat Avanza este mai mare si are o capacitate de 250 de grame, pentru ca tu sa poti pregati mai multe cani de cafea din boabe proaspat rasnite pe parcursul a cateva zile, cu o singura alimentare. In plus, sistemul de rasnire iti permite sa alegi unul dintre cele 5 niveluri de granulatie, pentru o cafea preparata exact cum iti place!
   
Avanza este unul dintre cele mai compacte espressoare automate din lume! Are o latime de doar 20 de cm si incape aproape in orice spatiu din bucatarie! Are un design modern si elegant si un panou de control cu un buton mare rotativ, dar si butoane dedicate utilizarii celorlalte functii inteligente.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Avanza F27/0-100
    • Culoare
    • Greutate
      7.56kg
  • Specificatii
    • Presiune
    • Alimentare
    • Capacitate rezervor
    • Numar cesti
      10
    • Functii
      3 setari de intensitate cafea; functie de memorare cafea personalizata
    • Dimensiuni
      353 x 200 x 455 mm
    • Tip bautura
      Apa caldă, spumă de lapte, espresso, cafea cremă
    • Tip incastrare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.