Luni - Vineri 9:00 - 18:00

HMS Roata fitness 80 KG, Premium, PVC, Rosu/Negru

Cod:

17-62-122


Cod intern: #1291200

  • Distribuie pe:
3.687,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni F024M


Cost livrare: 71,25 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Roata fitness 80 KG, Premium, PVC, Rosu/Negru de la HMS

Anvelopă de antrenament HMS PYT03 premium: instrument excelent pentru antrenament versatil

 

Anvelopa de antrenament Premium HMS PYT03 este un echipament indispensabil pentru toți pasionații de fitness care caută opțiuni de antrenament versatile. Realizată din materiale durabile, anvelopa oferă nu numai soliditate, ci și siguranță în timpul antrenamentelor intense.

 

Robustitate și protecție împotriva rănilor

Anvelopa este realizata din PVC rezistent, ceea ce asigura soliditatea si durabilitatea produsului. În același timp, structura exterioară moale a anvelopei protejează persoana care face exerciții de potențialele răni cauzate de impact, asigurând condiții de antrenament sigure și confortabile.

 

Posibilitati nelimitate de antrenament

Cu anvelopa Premium HMS PYT03, sunt posibile nenumărate exerciții care implică fiecare grupă musculară. Anvelopa este echipată cu 8 mânere care facilitează diferențierea exercițiilor și permit atașarea benzilor sau frânghiilor de antrenament, îmbunătățindu-i și mai mult funcționalitatea.

 

Asistență în dezvoltarea forței și coordonării

Exercițiile regulate cu anvelopa nu numai că măresc puterea musculară, ci și îmbunătățesc coordonarea, echilibrul și rezistența. Exercițiile populare, cum ar fi răsturnarea anvelopei, săriturile sau plimbările fermierilor permit o dezvoltare fizică completă.

 

Adaptabilitate excelentă la nevoi

Anvelopa de antrenament Premium HMS vine în trei variante de greutate, permițând adaptarea la preferințele individuale și la nivelurile de antrenament. Astfel, fiecare va găsi anvelopa potrivită pentru sine.

 

Specificatiile produsului

Material: EPE, PVC

dimensiuni:

Diametru exterior: 120 cm

Diametru interior: 59 cm

Inaltime: 33 cm

Greutate produs: 80 kg

Numar de manere: 8

Culoarea rosie

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.